Zaman gazetesi tirajlarda çakıldı!

Gazetelerin seçim sonrası tirajlarında Sözcü Hürriyet'i yakalarken Zaman'da büyük kayıp yaşandı.

Zaman gazetesi tirajlarda çakıldı!
Zaman gazetesi tirajlarda çakıldı!
GİRİŞ 07.04.2014 13:20 GÜNCELLEME 08.04.2014 07:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Seçim atmosferinde AK Parti ile CHP'nin yarışı ne kadar hararetliyse gazeteler arasındaki yarış da bir o kadar heyecanlıydı.

Sözcü gazetesi, seçimden hemen sonra yakaladığı satış rakamları ile bir süredir devam eden yükselişini sürdürdü. Gazete bu hafta tam 408 bin sattı. 

ZAMAN 200 BİN KAYBETTİ

Zaman gazetesi ise geçtiğimiz haftaki 1 milyon 300 bin toplam satışından 200 bin kaybederek 1 milyon 114 bine geriledi. Zaman gazetesi, toplam tirajlarda liste başında gözükse de, satışın bayi yerine Cemaat gücü ile sağlanan aboneliklerden sağlandığı biliniyor. Buna rağmen Zaman gazetesi geçtiğimiz haftaya göre 200 bin kaybederek neredeyse bir rekora imza attı.

YORUMLAR 31
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Abone olun hac sevabı var. Herkes Zaman gazetesine abone olsun ucunda hac sevabı kazanmak var. Muhterem efendi zaman gazetesi abonesi olmanın pazarlıgını Allah ile yapmış hac sevabı konusunda anlaşmaya varmışlar. 10 kere abone olan 10 hac sevabı 100 kere olan 100 hac sevabı. İslamiyet orta çağ hristiyanlıgına dönmüş haberimiz yok. Bizim mahalledeki hoca da yardım karsılıgı cennetten köşk satıyordu. Herhalde şeytanda hocaların aklına böyle giriyor. Ver diyor şeytan bunlara bol keseden sanki kendilerininmiş gibi :)
    Cevapla
  • Doğan DOĞACAK 10 yıl önce Şikayet Et
    daha bekleyin. daha çok kaybedecek çünkü şu anda gazete alınmasa bile sanki alınıyormuş gibi sunuluyor. zira abone paraları daha önceden alınmış ama millet istemiyor gazeteyi onlarda helal kazanç gibi yiyorlar bunun sonu yakında gelecek
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Zamanın tirajını böyle eni konu tartışamay gerek yok. bir gazete eğer bahsettiğiniz tiraja gerçekten ullaşabilirse hükümetleri tek başına devirebilecek güce de ulaşır. Ama son seçimlerde neyin ne olduğunu bir kez daha herkes görmüş oldu. Bu duruma göre bu gazetenin gerçek tirajı 10 bindir... Gerisi de traştır... Bir de burada kına getirmekten bahseden arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum, bir ülkenin en mahrem sırlarını ve mit operasyonunu bile deşifre edecek kadar kendinden geçmiş bir yapılanmanın hala neresini ve ne diye savunuyorsunuz!? Ayıp olmuyor mu?
    Cevapla
  • Recep Tionist 10 yıl önce Şikayet Et
    seveyim tirajınızı. nice nice 10 abone olanlar var dersaneleri geç işadamlarına yapılan ve kim tarafından ödendiği bilinmeyen abonelikler... kendi haline bıraksanız tahminen 15000-25000 arası eder
    Cevapla
  • ziza 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi hürriyet meydanı boş bulur.. zaman önemli bir yer tutuyordu. acaba yerine ne koyulacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı