Zaman yazarından Erdoğan'a çirkin tehdit!

Zaman yazarı Veysel Ayhan, kamu görevi yapanlara 'terörist' dedi, Erdoğan'ın sonunun Romanya diktatörü Çavuşesku gibi olacağını ima etti.

Zaman yazarından Erdoğan'a çirkin tehdit!
Zaman yazarından Erdoğan'a çirkin tehdit!
GİRİŞ 17.09.2015 17:10 GÜNCELLEME 17.09.2015 23:11
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Algı operasyonu yapan yazılarıyla tanınan Zaman yazarı Veysel Ayhan, bugünkü yazısında hem kamu görevi yapanlara terörist diyerek açıkça hakaret etti hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sonunun Romanya diktatörü Çavuşesku gibi olacağını ima etti.

ERDOĞAN'A EN AĞIR HAKARETLER ONUN KALEMİNDEN ÇIKIYOR

Yazısını Romanya'nın diktatör lideri Çavuşesku ile bitiren ve 1100 odalı saraya atıf yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı adeta tehdit eden Veysel Ayhan, daha önce de Muhsin Yazıcıoğlu'nu Tayyip Erdoğan'ın öldürttüğünü yazacak kadar suçlamaları ileri götürmüştü.

HEDEF GÖSTERME VE ALGI OPERASYONU ONUN İŞİ!

Veysel Ayhan, akıl almaz iddalarla da sık sık algı operasyonu yapıyor. Bugün yayınlanan yazısında da 15 maddelik terörist tarifi yaparak resmen hükümeti hedef alan provakatif bir yazıya imza attı. 

TEK BİR FOTOĞRAFI YOK!

Gülen örgütünün tetikçi yazarı Veysel Ayhan'ın kim olduğu ise bir muamma...

Adı sadece Zaman gazetesinin künyesinde Genel Yayın Editörü olarak ismi geçiyor. Bir de gazetenin yorum sayfasında cemaat refleksleriyle yazdığı ve önemli isimlere hakaret ettiği yazılarıyla biliniyor. Onun dışında yayınlanmış tek bir kare fotoğrafı yok. 

BABASININ CENAZESİNE BİLE GİTMEDİ

Öyle ki babası Sakıp Ayhan 20 Nisan 2015 tarihinde vefat ettiği Diyarbakır'da defnolurken oğlu deşifre olmamak için cenazesine bile gitmedi. Gazetenin tüm müdür ve editör kadrosunun hazır bulunduğu cenazede Veysel Ayhan ortalıkta görünmedi. 

ZAMAN'DA GÜLEN'E EN YAKIN İSİM

Fetullah Gülen'in Zaman gazetesinde babası için taziye ilanı yayınlaması Veysel Ayhan'ın örgütün karakutusu olduğu ve Gülen'e çok yakın bir isim olduğunun delili. Gülen örgütü onu sır gibi saklıyor. Kripto bir isim olduğu sık sık dillendiriliyor. Hatta yazıları onun adına başkasının yazdığı da. 

EKREM DUMANLI'NIN İMAMI

Gazete binasında kimsenin dokunamadığı ve herkesin çekindiği bir isim olan Veysel Ayhan, gazeteyi baskıya girmeden önce kontrol eden, Fetullah Gülen'e gönderip onayını alan bir kişi. Ekrem Dumanlı'nın da imamı olan ve Gülen'den aldığı talimatları Dumanlı'ya ileten Ayhan, gazetedeki En yetkili isim. 

ALİ KIRCA GÜLEN VİDEOLARINI YAYINLAYINCA AFOROZ EDİLDİ SONRA AFFEDİLDİ

28 Şubat döneminde Ali Kırca'nın Gülen'le ilgili yayınlandığı videoları sızdırdığı düşünülünce örgütten tasfiye edilen Ayhan, daha sonra Fetullah Gülen'in affetmesinin ardından örgüte geri alınmıştı. Zira Veysel Ayhan, Gülen Örgütü'nün meşhur Beşinci Kat Sohbetleri'ni videoya alan ve sonrasında Sema Video şirketini kurmuştu. 

ASKER İMAMLIĞINDAN MEDYA İMAMLIĞINA

Aslen matematik öğretmeni olan ve sonrasında askerlerin imamı olarak görev yapan ve ardından gazeteye atanan Veysel Ayhan'ın onayı alınmadan tek bir haber bile gazeteye girmiyor. Fetullah Gülen'in kasası ve sağ kolu Cevdet Türkyolu'ndan sonraki en çok güvendiği ikinci adam olan Veysel Ayhan, Zaman'da yorum sayfasında yazıyor. 

ZAMAN'IN FUAT AVNİ'Sİ Mİ?

Fuat Avni ile ilgili yazdığı kurgusal yazılarda ilginç bilgilere yer veren Ayhan'ın gizemli kişiliği nedeniyle de Zaman'ın Fuat Avni'si deniyor. Yazılarında Fuat Avni'nin sarayın içinden birisi olduğu imasında bulunarak hedef saptırmaya çalışan Ayhan'ın Fuat Avni'ye bilgi akışı sağlayan grubun içinde olup olmadığı da merak uyandırıyor. 

BİR KARE FOTOĞRAFI OLMAYAN YAYIN EDİTÖRÜ

Veysel Ayhan'ın kendini gizlemesi ve saklanması bile bu ismin yapı için ne kadar önemli bir isim olduğunu ortaya koymaya yetiyor. Gazetenin künyesinde adı olan ama bugüne kadar tek bir kare fotoğrafı bile dışarıya sızdırılmayan Veysel Ayhan'ın Gülen örgütünün Türkiye'deki en önemli ismi olduğuna da dikkat çekiliyor.

KAYNAK: SABAH.COM.TR
YORUMLAR 49
  • adak 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanına birşey olursa o yüzde 52 yi ensende hissedersin ayhan ağa bu dünyada yaşamak sana haram olur
    Cevapla
  • ESEN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim dualarımız,hatimlerimiz cumhurbaşkanımızla beraber.Onu yıpratmak için diledikleri kadar yırtınsınlar nafile. Bu ona olan muhabbetimizi daha da arttırır.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    "Allah'ım Reis'e tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkar.Tuzağa devam edenlerin tuzaklarını kendi başlarına çevir.Kendilerine benzer belalar ver".İnşallah Reis hepsinin hakkından gelecek.Paralel de bitecek Dhkpc Pkk da bitecek.Dhkp-c ve Pkk yı destekleyen Almanya da inşallah cezasını bulacak.Wolskvagen kendini kurtaramayacak.Darısı Reis ile uğraşan diğerlerinin başına .Duaya devam.Allah Uzun Adam ve arkadaşlarını vatanın ,milletin ve de ümmetin başından eksik etmesin.Uzun ve güçlü iktidar nasip etsin.
    Cevapla
  • gaddar 8 yıl önce Şikayet Et
    olan ne kadar İslam düşmanı varsa siz yanındasınız.yapacağınızı zaten yapıyorsunuz. Bir defacık ta Müslümanın yanında olun be zırtapozlar.
    Cevapla
  • RAMAZAN ARI 8 yıl önce Şikayet Et
    Şahsı tanımıyorum ve bu nedenle yorum yapamıyorum.
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan babasının ölümüne bile gitmeme pahasına yüzünü niçin saklar bu şebek gizli haber alma teşkilatındamı çalışıyor?ajanlıkla bir alakası yoksa sanırım akıllı müritlerinin parası ile kıbrısta kumar oynamak isterse veya köpük partilerine katılmak isterse tanınmamak için olabilir.Veya fuat avni alçağı gibi sahtede olabilir,fetö dedinmi durup düşüneceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması