Ayşe Arman: Hepimiz morardık

Ayşe Arman bugünkü köşesinde seçim sonuçlarıyla ilgili hayal kırıklığı yaşadığını anlattı.

Ayşe Arman: Hepimiz morardık
Ayşe Arman: Hepimiz morardık
GİRİŞ 03.11.2015 09:04 GÜNCELLEME 03.11.2015 09:04
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, HDP'ye olan yakınlığıyla biliniyordu. 1 Kasım seçimlerinde Singapur tatilini yarıda kesip oy kullanmaya gelen Arman, seçim sonuçlarından memnun olmadığını bu günkü köşesinde kaleme aldı.

"TWİTTER O KADAR ETKİLİ DEĞİLMİŞ"

Sonuçların yüzde 50'yi morartan bir başarı olduğunu söyleyen Arman, "Ben tamamen farklı, bambaşka bir Türkiye hayal ediyordum" dedi ve Twitter'ın sandığı kadar da etkili olmadığını gördüğünü söyledi.

BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE HAYAL EDİYORDUM

"Ben onlar gibi düşünmüyorum. Hayat görşüm tamamen farklı. Ben bambaşka bir Türkiye hayal ediyordum. Ama olmadı. Onların başarısı bu. Gerçekten de büyük başarı. Ülkenin yüzde 50'sini morartan bir başarı. Yüzde 50 ne demek? Gümbür gümbür tek parti demek..

KENDİ KALEMİZDE TEK KALE MAÇ YAPIYORMUŞUZ

Sosyal medyanın da özellikle Twitter'ın zannettiğim kadar etkili olmadığını gördüm. Bir hayal kırıklığım da bu. Daha etkili sanıyordum. Öyle değilmiş. Biz kendi sahamızda tek kale maç yapıyormuşuz."

YORUMLAR 47
  • koray 8 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada kendinizi gaza getirip, sonra da buna inanıp kamuoyu oluşturduğunuzu sanıyorsunuz. Köylü milletin efendisidir sözünü bile hatırlamıyorsunuz ey efendiler.
    Cevapla
  • Sadi 8 yıl önce Şikayet Et
    morarmak dünyadaki cezanız. Ahirette ise kararan yüzlerden olacağınıza şüphe yok.
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    başlığı ve haberi okuyunca ben de buna benzer yazacaktım ama sen önce davranmışsın.dünyada morarsan,sararsan ne olacak sanki!?ama ahirette bir morarır veya kararırsa insan! ALLAH MUHAFAZA! Ya Rabbim, bizleri dünyada istikametimini bozmayanlardan eyle,ve emenetini de o şekilde al. razı olduklarının arasına bizi de al!Not: sosyal doku sitesini ve Nurettin Yıldız hocamızı menfaatiniz için takip ediniz.
    Cevapla
  • zühtü 8 yıl önce Şikayet Et
    sen morarma yavrum.sarar yeter.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bence sen sararmışsın :)
    Cevapla
  • kader 8 yıl önce Şikayet Et
    tek dogru konusan sen oldun galıba ıyıce morardınız hatta kudurdunuz mustak sıze gecen secım kazanıncamutluydunuz bundada 4yıl uzulmekten yaslanın da az turkıye rahatlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı