İbrahim Tatlıses NYT'ye haber oldu

Ortadoğu, Merkez Asya ve Türkiye’de bir megastar olarak görülen şarkıcı İbrahim Tatlıses’in vurulmasından sonra ilk defa halk önüne çıkması New York Times gazetesinde geniş yer buldu.

İbrahim Tatlıses NYT'ye haber oldu
İbrahim Tatlıses NYT'ye haber oldu
GİRİŞ 23.06.2011 15:20 GÜNCELLEME 23.06.2011 15:20

Gazete, “İbo’nun hayranları için iyi haber: İbo yeniden şarkı söyleyebilir. Kötü haber; bunu hapishanede yapmak zorunda kalabilir” yorumunu yaptı.

New York Times gazetesi, İbrahim Tatlıses’in başından vurulmasından üç ay sonra ilk defa tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinin terasında beyaz tişört ve şapka giymiş, yardımsız bir şekilde yürüdüğünü belirterek sokakta toplanan hayranlarının Tatlıses’in “Babalar Günü”nü kutladığını bildirdi.

-ÖNCE İYİ HABER!-

Gazete, “İbo’nun hayranları için iyi haber: İbo yeniden şarkı söyleyebilir. Kötü haber; bunu hapishanede yapmak zorunda kalabilir” yorumunu yaparak, saldırının ardından polisin suçluların peşine düşerek şarkıcının eski ortağının da arasında olduğu bir düzine şüpheliyi tutukladığını belirtti.

Haberde, “Tatlıses’in iş anlaşmaları ve ortaklarının her zaman şüphe edilemez olmadıkları” savunularak Tatlıses’in birkaç soruşturmaya dâhil olduğu ve geçen yıl “organize cinayete bilerek yardım ve yataklık etmekten” suçlu bulunarak bir yıl 10 ay mahkûm olduğuna dikkat çekildi.

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...