Sanık duruşmada hakime musluk başlığı fırlattı

Manisa'nın Salihli ilçesinde hırsızlığa teşebbüs suçundan yargılanan tutuklu sanık, duruşma sırasında hakime musluk başlığı fırlattı.

Sanık duruşmada hakime musluk başlığı fırlattı
Sanık duruşmada hakime musluk başlığı fırlattı
GİRİŞ 14.03.2013 15:08 GÜNCELLEME 14.03.2013 15:08

Bilecik Kapalı Cezaevi'nde başka bir suçtan tutuklu bulunan G.D., Salihli'de sekiz ev ve işyerinden hırsızlığa teşebbüs suçundan yargılanmak üzere adliyeye götürüldü. Duruşmadan önce nezarethaneye koyulan G.D., tuvaletteki musluk başlığını sökerek duruşma salonuna götürdü. Salihli 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, sanığa 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Hakim kararı okuduğu sırada sanık G.D., yanındaki musluk başlığını fırlattı. Başlık, hakim K.E.'nin sağ serçe parmağına ve sonra da arkasındaki panoya isabet etti. Yaralanan K.E., Salihli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Hakkında kamu malına zarar vermek ve kamu görevlisine saldırmaktan soruşturma açılan sanık G.D. ise cezasını çektiği Bilecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız, olayı kınayarak, "Bu son menfur olay da göstermektedir ki yargı mensuplarına yapılan yoğun saldırılar devam etmektedir. İster hakim, ister savcı, isterse avukat olsun yargıya ve yargı mensuplarına yöneltilen bütün saldırıları kimden ve nereden gelirse gelsin nefretle kınıyor, saldırıya uğrayan hakim K.E. ve ailesiyle tüm yargı camiasına geçmiş olsun diliyoruz." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?