Araçtan atlayıp kaçan sürücü parkta yakalandı

Ankara'da trafik uygulaması yapan polis ekiplerinden aracını terk ederek kaçan alkollü sürücü, bir parkta yakalandı. Sürücü hakkında işlem yapıldı.

Araçtan atlayıp kaçan sürücü parkta yakalandı
Araçtan atlayıp kaçan sürücü parkta yakalandı
GİRİŞ 02.04.2013 07:35 GÜNCELLEME 02.04.2013 07:45

Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Esat Bülbülderesi Caddesi'nde denetim yaptı. Trafik ekiplerini fark eden 06 DA 4947 plakalı otomobilin sürücüsü Osman Çatak (36), aracını mahalledeki bir binanın önüne park ederek kaçmaya başladı. Polis ekipleri, Çatak'ı bir parkta yakaladı.

Polis ekiplerine işlem yapılmaması için ısrarcı olan Çatak, alkolmetreyi üflemek istemedi. Polislere uzun süre direndikten sonra alkolmetreyi üfleyen Çatak'ın 0,87 promil alkollü çıktığı ve 3. kez alkollü araç kullandığı için 5 yıl süreyle ehliyetine el konulduğu belirtildi. 

Bu arada, uygulamada durdurulan 06 H 7406 plakalı otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Ümit Bulut da bacağından rahatsız olduğunu ve hastaneye tedavi için gittiğini belirterek, alkolmetreyi üflemek istemedi. Polislerin ikna etmesi sonucunda Bulut alkolmetreyi üfledi. Taksi şoförlüğü yaptığını ve ehliyetine el konulması durumunda işinden olacağını belirten Bulut'un, alkollü olduğu saptandı.

Aracı alıkonulan ve ehliyeti alınan Bulut'a, daha sonra para cezası da kesildi. Bulut, aracının bagajından aldığı içkiyi içerek,  polislere, ''Nasıl olsa, ehliyetimi ve arabamı aldınız, ben de rahat rahat içerim'' dedi.

Uygulama noktasında alıkonulan otomobiller, çekiciyle otoparka götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor