Çocuğu doğduğu gece evine hırsız girdi

Antalya'nın Finike ilçesinde eşini doğum için hastaneye götüren öğretmen Yusuf Tekin'in evine, çocuğu olduğu gece hırsız girdi.

Çocuğu doğduğu gece evine hırsız girdi
Çocuğu doğduğu gece evine hırsız girdi
GİRİŞ 18.04.2013 11:39 GÜNCELLEME 18.04.2013 11:39

Evde bulunan bir miktar nakit parayla eşine ait ziynet eşyalarını çalan hırsız veya hırsızlar, iz bırakmadan kayboldu. Sabah eve döndüğünde durumu fark eden Tekin, “Akşamüzeri eşimi hastaneye yatırdık. Saat 22.00 dolaylarında doğuma aldılar, bir erkek çocuğum oldu. Onun sevinciyle hastaneye koştum. Evden çıkarken kapıyı çekip bıraktım, kilitlemek aklıma hiç gelmedi. Hırsız kapıdan girmiş muhtemelen. İki yüzük, bir çift küpe ve 500 lira kadar para almışlar.” dedi.

Vatandaşları hırsızlara karşı tedbirli olmaya çağıran Finike İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ise havaların ısınmasıyla birlikte kapı ve pencerelerin açılacağını belirterek, "Vatandaşlarımız, bina giriş kapılarını mutlaka kapalı tutmalı. Kapı açıksa hırsız girip dairelerin kapılarını tek tek çalar, ses gelmeyen eve girmeye çalışır." şeklinde konuştu. Hırsızlıklara karşı vatandaşları bilgilendirmek için çalışma başlattıklarını ifade eden Çakmaklı, "Her binaya broşür dağıtacağız. Devriyeleri de yoğunlaştırdık. Vatandaşlara düşe,n mutlaka kapılarını kilitlemeleri." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler