Bağışlanan kıyafetlerin arasından 1 kese altın çıktı

Bahçelievler'e bağlı Şirinevler Mahallesi Muhtarlığına bağış amacıyla bırakılan kıyafetlerin arasında, 1 kese altın bulundu.

Bağışlanan kıyafetlerin arasından 1 kese altın çıktı
Bağışlanan kıyafetlerin arasından 1 kese altın çıktı
GİRİŞ 03.05.2013 14:01 GÜNCELLEME 03.05.2013 14:01

Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalleli arasında dayanışmayı artırmak için yardım malzemeleri topladıklarını ve bunları Bahçelievler Belediyesi Aile Destek Evine (BADE) gönderdiklerini söyledi.

Bu kapsamda hayırseverler tarafından muhtarlığa yardım malzemeleri bırakıldığını anlatan Karayiğit, kıyafetleri göndermeden önce kontrol ettiklerini aktardı.

Karayiğit, bu sırada kıyafetlerin arasında içinde altın bulunan bir kese fark ettiklerini ifade ederek, bu kıyafetleri de kimin bıraktığını bilmediklerini anlattı.

İlk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını dile getiren Karayiğit, şöyle konuştu:

"Kesenin içindeki altınların piyasa değerinin 10 bin lira civarında olduğunu düşünüyoruz. Durumdan haberdar olunca açıkçası ne yapacağımızı bilemedik.Unutulmuş olabileceği için altının sahibini arıyoruz. Altının sahibini bulmak için mahalle sakinleri ile çalışma başlattık. Altınlar kıyafetlerin içinde unutulmuş ya da yardım amaçlı oraya konulmuş olabilir. Ne olursa olsun o altınların sahibine ulaşmak istiyoruz. O kişiyi tanışmak üzere muhtarlığımıza davet ediyoruz. Kötü niyetli kişiler altınlara sahip çıkmak isteyebilir. O kişilere karşı da altınların yalnızca gerçek sahibinin bilebileceği birkaç soru hazırladık. Altınını kaybeden muhtarlığa gelsin."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti