Şehrin göbeğinde meydan dayağı

Uşak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde ellerinde sopa ve kemerle bir kişiye yaklaşan iki kişi, genci çevredekilerin gözü önünde meydan dayağı attı.

GİRİŞ 15.05.2013 17:02 GÜNCELLEME 15.05.2013 17:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rahat tavırlar sergileyen magandalar olay yerine gelen jandarmaya rağmen bir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak bindikleri otomobille hızla uzaklaştı. Olay anı ise bir kişi tarafından görüntülendi.

Olay, Uşak'ın en işlek meydanı olan Valilik ve Adliye binası arasındaki Atatürk Anıtı önünde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen ve neden kavga ettikleri öğrenilemeyen iki kişi ellerine aldıkları sopa ve kemerle, anıtın önünde havuz duvarında oturan genci öldüresiye dövdü. Sopa ve kemer darbeleriyle kendinden geçen genci daha fazla dövülmekten vatandaşlar kurtardı.

İki kişi otomobile binmek üzereyken son anda olay yerine gelen jandarma da herhangi bir işlem yapmadı. Magandalar ellerindeki sopa ve kemerle otomobile binerek hızla uzaklaştı.

Olayla ilgili şikayetçinin bulunmaması nedeniyle bir soruşturmanın başlatılmadığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    tutuklansa ne olacak ki!. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacak. Ama bir de neden dayak yediğini bilmek lazım. Belki ifadesi alındıktan sonra serbset bırakılacak bir suç işledi de dövenler onun için dövdü! Kısacası adaleti adliye sarayları değil de maalesef vatandaş sağlamaya çalışıyor.
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    yasaları bilmeyen yasa adamları. Haydi dövülenin suçu vardıda davacı olmadı bunu geçtiniz ya ellerindeki sopalara neden işlem yapmazsınız.ÇOK AÇIK VE NET diyorumki bu resmi görevliler yasaları b imi yooooooor.
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    yuh yani. enine dolgun şahıs ve diğeri ellerinde sopalarla mağrur mağrur çekip gittiler. allah böyle vicdansız saldırganlardan korusun. güvenlik güçlerine kalırsak böyle çarşı ortasında dayağı yer, eğer bıçak falan yemediysek dağınık suratla haydi eve
    Cevapla
  • Yorumcuyumben 10 yıl önce Şikayet Et
    al işte. magandalar yazık değilmi adama.Herkes böyle değil ama sonra adam çekip 5 kişiyi kurşuna diziyor ama işin arkasında bilmiyorlarki böyle magandalar saklı... Kuran ve Kuran ile amel ve hüküm şart arkadaş.Bak o zaman o kemeri belinden çıkarabiliyormu o maganda...
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ NESİLDEN. Hiç mi ama hiç ümidim yok adeta genleri bozulmuş bir nesil geliyor çocuk doğduğunda aile onun gelişimine manen ne verebilirimden ziyade nasıl masrafları ile başa çıkarım noktasından hareket ederek ne bir Allah korkusu ne de helal,haram,merhamet duyguları aşılanıyor ve durum böyle olunca da ruhsuz,serseri bir gençlik ortaya çıkıyor Tv de dizilere bakıyorsunuz onlardan alacakları bir şey de olmayınca okul desen ticari müessese olmuş öğretmenler donanımsız ailede çocuğa yön veremeyince böyle kavgalar had safhaya ulaşıyor büyüklerimiz çıkıp 3 çocuk 5 çocuk deyip yeni nesile sadece kuru kalabalık empoze etmeye kalkışınca da sorunlar işin içinden çıklmaz hal alıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle