İzmir'de vahşi cinayet

İzmir'in Buca ilçesinde evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen bir kişi başına sert bir cisimle defalarca vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

İzmir'de vahşi cinayet
İzmir'de vahşi cinayet
GİRİŞ 21.07.2013 14:55 GÜNCELLEME 21.07.2013 14:55

Sabah saat 08.00 sıralarında Buca Mobilyacılar Sitesi 661/1 sokak 48 numara önünden geçen bir kişi, kanlar içinde yatan bir kişi görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri başına taş ya da sopa gibi sert bir cisimle defalarca vurulduğu tahmin edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de yaptığı incelemede ölen kişinin olayın meydana geldiği sokakta mobilya cilacısı olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Kenan Yetişkul (50) olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede Yetişkul'un, başına sert cisimle defalarca vurularak öldüğü belirlendi. Üzerindeki kıyafetlerinin de çıkarıldığı görüldü. Yetişkul'un cesedi savcılığın talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Akşam mesai bitimi sonrası yanında çalıştığı A.A. tarafından evine bırakılan Yetişkul'un, daha sonra tekrar çalıştığı sokağa geldiği iddia edildi. Başı ezilerek öldürülen ve çırıl çıplak soyulan Yetişkul'un, alkole düşkün olduğu ancak çevresiyle hiçbir probleminin olmadığı öğrenildi.

Polis, vahşi cinayete kurban giden Yetişkul'un kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor