5 lira için engelli şahsın ayağını kırdılar

İzmit'te zihinsel engelli 50 yaşındaki Ahmet T., cebindeki 5 lirayı almak isteyen şahısların saldırısına uğradı. 5 lirayı alan ve Ahmet T.'nin ayağını kırılmasına neden olan şahıslar kayıplara karıştı.

5 lira için engelli şahsın ayağını kırdılar
5 lira için engelli şahsın ayağını kırdılar
GİRİŞ 21.04.2014 16:05 GÜNCELLEME 21.04.2014 16:05

Olay, İzmit'teki Eren Camii mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, zihinsel engelli Ahmet T., kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki şahsın saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yere düşen Ahmet T.'nin bu sırada ayağı kırıldı. Saldırganlar Ahmet T.'nin cebindeki 5 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Vatandaşların bildirmesi üzerine Ahmet T., ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan T.'nin sol ayağında iki kırık olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Saldırıya uğrayan şahsın ailesi, "Ahmet'in kimseye zararı dokunmaz. Her gün evden çıkar ve vatandaşlarla sohbet eder, onların verdiği paralarla karnını doyurur, akşam vakti de sorunsuz şekilde eve gelirdi. Bundan altı ay önce de aynı şekilde saldırıya uğramıştı. O zaman da omzunu kırmışlardı. Saldırganların bir an önce yakalanmasını istiyoruz." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!