5 çocuk annesinden iki aydır haber yok

Zonguldak’ta 5 çocuk annesi Nurgül Ayyıldız’dan 2 aydır haber alınamıyor.

5 çocuk annesinden iki aydır haber yok
5 çocuk annesinden iki aydır haber yok
GİRİŞ 08.09.2014 18:45 GÜNCELLEME 08.09.2014 18:45

Alaplı ilçesine gitmek için evden çıkan eşinden bir daha haber alamadığını belirten Ergin Ayyıldız, eşinin kaçırılmış olabileceğini öne sürdü. 

Alaplı ilçesine bağlı Mollabey köyünde ikamet eden 5 çocuk annesi Nurgül Ayyıldız iki ay önce 'Alaplı ilçe merkezine gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Eşinin eve dönmemesi üzerine şüphelenen Ergin Ayyıldız, durumu ilçe Jandarma ekiplerine haber verdi.
İki aydan beri eşinden haber alamadığını ve kaçırılmış olabileceğini öne süren Ergin Ayyıldız, 5 çocuğu ile birlikte zor günler geçirdiğini söyledi.

Çocuklarından ikisinin özürlü olduğunu belirten Ayyıldız, ”Eşim Nurgül ortada hiçbir sebep yokken ortadan kayboldu. Kendisi iki ay önce Alaplı ilçeye gidiyorum diyerek evden çıktı. Gidiş o gidiş iki aydır kayıp, beş çocukla ortada kala kaldım. Çocuklarımın en büyüğü 8, en küçüğü ise 4 yaşında hepsi anne sevgisine, şefkatine muhtaç, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, İlçe Jandarma karakoluna eşimin kayıp başvurusunu yaptım, bugüne kadar hiçbir netice alamadım.

Çocuklarımdan ikisi özürlü ve onlara anneleri baktığı için devlet bakım parasını ve muhtaç aylıklarını da eşime veriyor, eşim kaybolduğundan beri çocuklara bakma zorluğu da yaşamaya başladım. Buradan eşime çağrı yapmak istiyorum. Geri dön, çocuklarımız mağdur, çocuklarımız daha da mağdur olmadan yuvana evine dönmeni istiyorum. Ayrıca eşimi görenlerin insanlık namına en yakın emniyet güçlerine haber vermesini istiyorum. Eşim zorla kaçırılmış da olabilir” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!