Yeni atanan öğretmen dövülerek öldürüldü

Antalya'da yeni ataması yapılan Nizamettin Arslan, karıştığı bir kavga sonu kaldırıldığı hastanede 49 gün sonra öldü.

Yeni atanan öğretmen dövülerek öldürüldü
Yeni atanan öğretmen dövülerek öldürüldü
GİRİŞ 21.11.2014 16:42 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan ve yarıyıl tatilinin ardından işe başlayacak 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, geçici olarak çalıştığı Antalya'daki otelde çıkan kavgada başına aldığı darbe nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 49 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Antalya'da bir otelde çalışan ve 2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, bir kavga sırasında başına aldığı darbeye bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Batman'da yaşayan Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu Nizamettin Arslan (30), öğretmen olarak atanmayı beklerken Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde garsonluk yapmaya başladı.
Arslan, 2 ay önce gerçekleştirilen öğretmen atamalarında felsefe öğretmenliğine atandı. Yarıyıl tatilinin ardından hayalini kurduğu öğretmenliğe başlayacak olan Arslan, 3 Ekim'de çalıştığı otelde çıkan kavga sırasında başına aldığı demir çubuk darbesiyle ağır yaralandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Arslan, yoğun bakım ünitesinde 49 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Arslan'ın cenazesi, yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.

Baba Şaban Arslan, oğlunun hayalini kurduğu öğretmenliği yapamadan hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Öte yandan Arslan'ın hayatını kaybettiği kavgayla ilgili 17 yaşındaki S.K'nın tutuklandığı öğrenildi.

AA

YORUMLAR 12
  • berzalo 9 yıl önce Şikayet Et
    önce fethiye de, şimdi de antalyada batmanlı kardeşimiz dövülerek öldürülüyor...bu yaşananlar sıradan olaylar değil...yarın obür gün antalyalı batmana nasıl gelecek merak ediyorum..
    Cevapla
  • Yazik... 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • kerem 9 yıl önce Şikayet Et
    Calistigi otelde kavgaya karismis, otelde kavga cikmis ama 17 yasindaki kisiyi ele veriyorlar cok ceza almaz hemen cikar hesabi. Bu tur olaylarda isyeri sahipleri calisanlarini one surerler, calisanlar islerini kaybetmemek adina mecbur kaliyorlar. Benim bir yegenimin basina gelmisti, ama maalesef isyeri sahibi sahip cikmayip kiviriyor
    Cevapla
  • SELMAN EKİNCİ 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekann cennet ruhun şad olsun ailenede sabır diliyorum toprağım
    Cevapla
  • oh olmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    fuhuşçu otelciden öğretmen olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı