Yaşlı çift evde ölü bulundu

Karabük'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen çift öldü.

GİRİŞ 22.11.2014 23:35 GÜNCELLEME 23.11.2014 04:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adatepe Mahallesi Şehit Nazif Topsakal Caddesi'ndeki evlerinde yaşayan Hamdi (78) ve Bahriye (74) Altun çiftinden bir süre haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Kapının kilitli olması nedeniyle pencereyi açarak eve giren polis ekipleri, yaşlı çifti yatak odasında hareketsiz yatarken buldu. 

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri çiftin öldüğünü belirledi. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirtilen çiftin cesetleri, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'de olay yerine gelerek incemelede bulundu.

YORUMLAR 1
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim bu tur ve daha genis kapsamlı, durumlara ozgu projelerim var. Ancak devletimiz kör olmus durumda. Bu gune kadar yaptıgım girisimlerin hic birisine (Tubitak) dahil, bimer bile cevap dahi vermediler. Bu kurumlarin projelere destek verdikleri sahısların Kayırmaca olduguna ve guven vermedigine inanıyorum. Bu haberden veya benzerlerinden haberdar bile olmadıkları dusunuyorum. daha gecen gun bir evde benzer katliam oldu bir cok cocuk oldu. Yazıktır. Ustelik cozumum. elektrikli Cok guvenli ve cok dusuk enerji tuketimli. saglıklı temiz, herkez rahatlıkla her eve. her calısma ortamına v.s. kurabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle