Özel güvenlikçilerden insanlık dersi!

Adana'da eşi ayrılmak istediği için bunalıma girerek köprüden Seyhan Nehri'ne atlayan kişi, özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı.

Özel güvenlikçilerden insanlık dersi!
Özel güvenlikçilerden insanlık dersi!
GİRİŞ 11.01.2015 14:13 GÜNCELLEME 11.01.2015 14:13

Güvenlikçiler, sudan çıkarıp kıyıya getirdikleri şahsa kendi kıyafetlerini giydirip, elektrikli sobalarla hayatta tutmaya çalıştı. Edinilen bilgiye göre, Soner Akbaş (30) eşi kendisinden boşanmak istediği için bunalıma girdi. Akbaş ölmek isteyerek Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü üzerine geldi. Nehre atlamak isteyen Akbaş'ı Merkez Park'taki özel güvenlik görevlileri İsmail Akduman, Hüseyin Kapalı ve Erdi Üsteki fark edip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Akbaş'ı ikna etmeye çalıştı ancak bir sonuç alamadı. Akbaş bir süre sonra kendini köprüden suya bıraktı. Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri hemen nehirde bulanan gezinti teknelerine binerek Akbaş'ı düştüğü yerden batmadan tekneye alıp karaya çıkardı.

ELEKTRİKLİ SOBANIN YANINA GÖTÜRDÜLER

Soğuk havada sırılsıklam olan Soner Akbaş'ı kıyıya çıkaran özel güvenlik görevlileri dana sonra kendilerinin beklediği ve elektrikli sobaların olduğu bölüme götürdü. Burada Akbaş'ı banka yatıran özel güvenlik görevlileri ne kadar elektrikli soba varsa Akbaş'ın etrafına getirdi. Bir özel güvenlik görevlisi de Akbaş'ın elini sobaya uzatarak ısıtmaya çalıştı.

KENDİ MONTU, ATKISINI, BERESİNİ GİYDİRDİ

Buna rağmen Akbaş titremeye devam edince özel güvenlik görevlilerinden İsmail Akduman, Akbaş'ın ıslak olan kıyafetini çıkartıp, kendi montunu giydirip beresini ve atkısını da giydirdi. Isınmaya başlayan Akbaş, bir süre sonra gelen ambulansa götürüldü.

"HİÇ BİR ŞEY İNSAN CANINDAN ÖNEMLİ DEĞİL"

Özel güvenlik görevlisi İsmail Akduman, şahsı köprüde görüp polise haber verdiklerini ancak kendisini suya bıraktığını bunun üzerine arkadaşlarının tekne ile giderek Akbaş'ı kurtardığını anlattı. Akduman, "Hiç bir şey insan canından önemli değil. Biz bugün insanlık görevimizi yerine getirdik. Sudan çıktıktan sora çok üşüyordu sobaların yanına götürdük kendi kıyafetlerimizi verdik" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!