Baldız cinayetinde kimlik ve yüz değiştirme kararı

İstanbul Esenler Otogarındaki 'baldız' cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı.

Baldız cinayetinde kimlik ve yüz değiştirme kararı
Baldız cinayetinde kimlik ve yüz değiştirme kararı
GİRİŞ 06.02.2015 08:27 GÜNCELLEME 06.02.2015 08:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin'den baldızıyla kaçıp İstanbul'daki otogarda bıçaklanarak öldürülen Hamdullah Ayaydın cinayetinde 5 kişi gözaltına alındı.

Baldızı 19 yaşındaki C.İ. ile birlikte bıçaklanan ve hayatını kaybeden 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın'ın cinayet şüphelisi olarak aranan 5 kişi İzmir'de gözaltına alındı.
 
Kaçak şüpheliler hakkında inceleme başlatan ekipler, şüphelilerin izine İzmir’de rastladı. İstanbul ekibinden şahısların eşkal bilgilerini alan İzmir polisi, cinayet şüphelisi olarak aranan 5 kişiyi Gaziemir ilçesinde yakaladı. Bozyaka Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahısların İstanbul’a gönderileceği öğrenilirken, olayla ilgili bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Gözaltına alınan kişilerin C.İ.'nin kardeşleri ve kuzenleri olduğu iddia ediliyor.
 
YÜZÜ VE KİMLİĞİ DEĞİŞİYOR
 
Mardin'den ablasının birlikte yaşadığı Hamdullah Ayaydın'la İstanbul'a kaçınca esenler Otogarı'nda akrabaları tarafından bıçaklanan C.İ.'ye (19) koruma tahsis edildi. 
 
Hastanede polis korumasında tedavi gören C.İ.'nin için avukatı "Tanık Koruma Kanunu" maddelerinin uygulanmasını istedi. Genç kızın ilk etapta kimlik bilgileri ve adresi değiştirilecek. Ona estetik operasyonla yüz değiştirme uygulanacak. 
 
İddialara göre, Mardin Kızıltepe’den baldızı C.İ. (19) ile kaçarak İstanbul’a giden Tır şoförü Hamdullah Ayaydın (25), otobüsten indiği anda yakınlarının bıçaklı saldırısına uğramıştı. Ayaydın hayatını kaybederken, baldızı C.İ. ise ağır yaralanmıştı.

YORUMLAR 1
  • helıd 9 yıl önce Şikayet Et
    6 kişinin başını yedin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler