Necla cinayetinde gerçek ortaya çıktı

Zonguldak'ta, boğazı kesilerek öldürülen 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın tırnaklarından alınan DNA bulguları Tolga K. ile uyuştu.

Necla cinayetinde gerçek ortaya çıktı
Necla cinayetinde gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 23.04.2016 06:34 GÜNCELLEME 23.04.2016 06:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçen 24 Şubat'ta meydana gelen olayda Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olan Necla Sağlam, Meşrutiyet Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinde başına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetten 21 gün sonra boya ve tesisat işiyle uğraşan Tolga K., gözaltına alındı. Cinayetten bir kaç gün önce Necla Sağlam'ın evine su tesisatındaki arızayı gidermek için giden ve cinayet günü de Necla Sağlam'ın evinin çevresinde dolaşırken mobese kameralarına yansıyan Tolga K., kuvvetli suç şüphesiyle tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin evde topladığı delillerin gönderildiği Ankara Adli Tıp Grup Başkanlığı'ndan rapor geldi. Raporda Necla Sağlam'ın tırnaklarından, olayda kullanılan bıçak ve poşetten alınan DNA örnekleri, Tolga K.'nın DNA örnekleriyle uyuştu. Raporda, cinayet şüphelisinin Necla Sağlam'ı önce başına poşet geçirerek öldürmeye çalıştığı, başarılı olamayınca da bıçakla boğazını kestiğinin değerlendirildiği belirtildi.

CEZAEVİNDE İNTİHARA KALKIŞTI

Polis ve savcılıkta ifade vermeyen Tolga K., kaldığı ceazevinde geçen 25 Mart’ta meyve bıçağıyla boğazını, kollarını ve göğsünü keserek, 20 Nisan’da ise birbirine bağladığı çarşaflarla kendini pencere korkularına asarak intihara kalkıştı. Son intihar girişiminde çarşafların çözülmesi sonucu kurtulan Tolga K., Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra tekrar Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

YORUMLAR 4
  • osmanlı torunu 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Asmayın besleyin değerli büyükler.Necla k mı insan yoksa beslediğiniz katil mi.Bakın sizleri bilgilendiriyorum.Kısas yapmadığınız için adalet yerini bulmuş değil.Katil cezsını çekmediği için ahirette azaba düçar olacak,sizler Allahın(C:C) hükümleri ile hükmetmediğiniz için azaba düçar olacaksınız.Neden kendinizi ateşe attığınıza bir anlam veremiyorum.Eğer söylediklerime inanmıyorsanız,diyanetin memurlarına sorun.
    Cevapla
  • e.e. 7 yıl önce Şikayet Et
    Vicdan azabı çektiği için kendini affetmiyor.. Yapmadan önce düşünecektin Allah akıl ve fikir vermiş.
    Cevapla
  • ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    sonun tam da korktuğun gibi özgecanın katilinin sonu gibi olacak...
    Cevapla
  • AFE 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır