Cenazeye katılmayınca yakalandı

İstanbul'dan geldiği Samsun'da ablasına kötü davrandığı iddiasıyla eniştesini bıçaklayarak öldüren genç, eniştesinin cenaze törenine katılmayınca şüphe üzerine polisin takibi sonucu yakalandı.

Cenazeye katılmayınca yakalandı
Cenazeye katılmayınca yakalandı
GİRİŞ 28.09.2011 14:06 GÜNCELLEME 28.09.2011 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkisi Güzelyalı Mahallesi'nde 19 gün önce saat 20.30 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Kılıç Sitesi'ndeki asansöre binmek isteyen oto alım satım işi yapan Cemal Güler (41), kimliği belirsiz bir kişi tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Cemal Güler kaçarken, Atatürk Bulvarı kenarındaki bir pizzacının önünde olduğu yere yığılıp kaldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, Cemal Güler'in Adalet Mahallesi'ndeki Asri Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazını takibi aldı. Cinayet Bürosu ekipleri cenazeye katılanların görüntüsünü ve fotoğraflarını çekerek tek tek inceledi. 3 kardeş olan, öldürülen Cemal Güler'in eşi Nuray Güler'in kardeşlerinden biri olan ve İstanbul'da yaşayan Eyip G.'nin (24) cenaze törenine katılmadığı tespit edildi.

Cinayet Bürosu dedektifleri Eyip G.'yi takibe aldı ve İstanbul Küçükçekmece'de yakalayarak Samsun'a getirdi. Sorgulanan Eyip G., 5 yıldır ablası ile evli olan 1 çocuk babası eniştesinin 1.5 yıldır ablasına kötü davrandığı, darp ve hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Eyip G.'nin cinayet olayından 3 gün önce İstanbul'dan Samsun'a geldiği, eniştesinin öldürmek için plan yaptığı ve takip edip evine giderken aparmanın girişindeki asansörde ekmek bıçağı ile bıçakladığı ifade edildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere bugün Adli Tabiplik'e götürülen Eyip G.'nin sorgusu sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • ali aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    adalet o bayanın hakkını savunmuyorsa herkez kendı adaletını yerıne getırır. olmasın denır ama oluyor kötu davranana devlet ne cezası verıyor kocaman bır hıc hapıste yatırmakla o ceza cekmıs olmuyor daha guzel planlar kuruyor cıkıanca daha beterını yapıyor onemlı olan ıslah etmek akıllandırmak hakarete gelınce 60/70 cıvarında para cezası var o kadar sadece gelde bu adalete guven
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
BM'de konuşan Haluk Levent'ten Netanyahu'ya Gazze tepkisi