Dinlenme tesisinde dehşet anları!

Konya’nın Kulu ilçesinde bir dinlenme tesisi sahasında park halindeki otomobilin camları kırılarak içerisinde 7 bin Euro ve kredi kartlarının bulunduğu çanta çalındı. O an kameralar kayıttaydı.

GİRİŞ 09.08.2012 14:50 GÜNCELLEME 09.08.2012 16:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yaşanan hırsızlık anı tesislerin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kulu makas kavşağı yakınlarında bulunan bir dinlenme tesislerine gelen gurbetçi Dip Konaç, yabancı plakalı otomobilini park edip dinlenmek için eşi Serap Konaç ile birlikte uykuya daldı. Bu sırada tesislere otomobille gelen kimliği belirlenemeyen kişiler, dinlenmek bahanesiyle yabancı plakalı otomobilin yanına park ederek beklemeye geçti. Gurbetçilerin otomobilde uyumasıyla birlikte harekete geçen şüpheliler, aracın camını sert bir cisimle kırdıktan sonra içerinde 7 bin Euro ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı alıp kaçtı. Yaşanan hırsızlık anı tesislerin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde karı-kocanın park halindeki otomobilde uyudukları sırada yanına bir otomobil yanaşıp durdu. Ardından otomobilden inen bir şüpheli, elindeki fenerle otomobilin içini kontrol ediyor. Ardından sert bir cisimle otomobilin camını kıran şüpheli, Serap Konaç'ın kucağındaki çantayı almaya çalışıyor. Camın kırılmasıyla birlikte uyanan Serap Konaç, çantayı vermemek için direniyor ancak başarılı olamıyor. Kadının elinden çantayı alan şüpheli otomobile binerek hızla uzaklaşıyor. Bu sırada Dip Konaç'da aracından inerek otomobille kaçan şüphelileri kovaladığı görülüyor. Olayın ardından tesislerde inceleme yapan polis, kamera kayıtlarından kaçan şüphelilerin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Jimmy Köksal 11 yıl önce Şikayet Et
    erdal senin hic biseyden haberin yok. erdal belki senin haberin yok ama bir insan uzun yola gidiosa elvetteki yaninda yüklü bi para getiriodur sen bilmio olabilirsin insanin arabasi bozulur yolda baslarina bisey gelir hesabi sen getiremiosan senin bilcegin bisey kimsenin günahini alma bence
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    bizde 5 6 defa arac ile ulkemize geldik amma sunu hep soylerim . kim ki bu devirde uzun yola cikiyor ise hele hele gectigi ulkeler arasinda romanya hirvatistan sirbistan ve ozellik ile ıtalya vebulgarıstan var ise buna ragmen uzerinde pesin para altin yada baska degerli mal bulunduruyor ise cok iyi oluyor calanin eline bilegine saglik ve bence bu gurbetci aile sigortadan biseyler kaparim ayagina yalan beyanda bulunmus 7000 avro pesin mis once bi aciklasin avrupada ne is yapiyo da bukadar pesin uzerinde inanmayin burdakilerin %80 i anca karnini doyuruyor kirasini zar zor odiyen kisiler avrupada olan bilir 30 yildir soylenir kardesim yola para ile cikmayin altin falan takmayin pasaportlari uzerinizde degil de aracin bi yerine saklayin bulgardan gece gecmeyin amma nerde gel bulgar a geceyarisi ortalik issiz yazi yaban yerde turkler vizir vizir geciyor hemde son surat bulgar polisi de cekiyo tabiki biz de gectik oralardan polis kasinani cekiyo genelde
    Cevapla
  • MESUT SERİN 11 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası geri gelmelidir,. acilen.
    Cevapla
  • baris albayrak 11 yıl önce Şikayet Et
    bende gurbetciyim. inanin bu sene bulgaristan sirbistan hirvatistan gecerken pur dikat geciyoruz soygun olmasin diye bu suru eziyet turk oldugumuz icin busuru eziyet biyana kendi ulkende bole soyulursan yazik cok yazik avrupada idam yok ama kanunlar caydirici!!!!!!
    Cevapla
  • KADIR ejderha 11 yıl önce Şikayet Et
    kur'an'ın hükmü uygulanmalı. derhal idam ve el kesme cezası getirilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?