Yaşlı kadın 3 gün sonra ormanda bulundu

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Sarıkonak köyünde yolunu kaybeden Şükriye Demir (63), kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda bulundu.

Yaşlı kadın 3 gün sonra ormanda bulundu
Yaşlı kadın 3 gün sonra ormanda bulundu
GİRİŞ 01.12.2012 16:16 GÜNCELLEME 01.12.2012 16:16

Eşi ve çocuklarıyla yaşadığı evden 3 gün önce öğlen saatlerinde ayrılan Demir'in geri dönmemesi üzerine, yakınları ve köylüler arama çalışması başlattı. 

Sabaha kadar süren çalışmaların sonuç vermemesi üzerine köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Jandarma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucunda Demir, evine 7 kilometre uzaklıktaki Yunuslar köyü yakınlarındaki ceviz ağacının altında bulundu.

Daha sonra sağlık kontrolü için Çatalzeytin ilçe devlet hastanesine götürülen Demir, sağlık kontrolünün ardından taburcu edilerek köyüne götürüldü.

Şükriye Demir'in oğlu Hüseyin Demir (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Çarşamba günü öğlen annem evden dolaşmaya çıkmış. Kendisinde unutkanlık olması nedeniyle yolunu kaybedip evi bulamadığını düşünüyoruz. Yoğun aramalarımız neticesinde annemi, evimize 7 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda ceviz ağacının dibinde bulduk. Çok şükür sağlık durumu iyi'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
KDV hilesiyle büyük soygun