İzmir'de silahlı saldırı: 3 kardeş öldürüldü

İzmir'in Bayındır İlçesi'nde, amcaoğulları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kardeş tabanca ile vurularak öldürüldü.

İzmir'de silahlı saldırı: 3 kardeş öldürüldü
İzmir'de silahlı saldırı: 3 kardeş öldürüldü
GİRİŞ 17.02.2013 23:54 GÜNCELLEME 18.02.2013 01:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İzmir'in Bayındır ilçesinde meydana gelen olayda, 2 kardeş, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu iddia edilen amca oğulları olan 3 kardeşi silahla vurarak öldürdü.

İddialara göre, Bayındır ilçesinde, Hüseyin B. (36) ve Faruk B. (30) kardeşler, gün içinde amca oğulları olan Gürsoy B. (40), Mehmet B. (38) ve Mustafa B. (36) kardeşler ile tarla meselesi nedeniyle tartıştı. Akşam saatlerinde evlerinden çıkan Hüseyin B. ve Faruk B. kardeşler, amca oğulları olan ve aynı sokakta oturan Gürsoy, Mehmet ve Mustafa B. kardeşleri evlerinin önünde silahla vurdu.

Silahlı saldırıda Gürsoy, Mehmet ve Mustafa B. kardeşler olay yerinde hayatlarını kaybetti. Amca oğullarını öldüren iki kardeş ise Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • lütfi meral 11 yıl önce Şikayet Et
    İdam Cezası Olmalı. Her geçen gün idam cezasına olan ihtiyaç artmaktadır malesef. Kişi, inasan öldürmeden önce idam edileceğini bilirse o tetiğe kolay kolay basamaz. Allah korkusu olan insan çok zor duruma kalmadıkça kolay kolay insan öldüremez . Allah korkusu olmayan insanlararı da idam cezası büyük oranda engelleyebilir. Belki idam cesazı tümüyle bu tür olaylarısıfırlayamaz , ancak büyük oranda azaltacağı kesindir.
    Cevapla
  • adnan özbaylar 11 yıl önce Şikayet Et
    Hırs.... ''Hırs baldan tatlıdır'' boşuna atalarımız dememiş.. Allah hepimizi korusun bu duygudan..
    Cevapla
  • furkan demir 11 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kuranda nasıl pay edileceği anlatılıyor diye biliyordum. Gerçi pardon, kitabın hükümlerini 23 senesinde tanımamaya başlamıştık.
    Cevapla
  • lokman 11 yıl önce Şikayet Et
    haber. canice işlenmiş cinayetler. 2 sini evde öldürüyorlar 3.sü 120m kaçabiliyor peşinden gidip öldürüyorlar.
    Cevapla
  • selimfirat 11 yıl önce Şikayet Et
    İdam geri gelmeli. yoksa bu tür haberler duymaya devam edeceğiz. Böyle suçların cezası beşeri kanunlarla verilemez. Allahın kanunu uygulanmalı. Allah muhafaza umumi musibetten korkuyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı