Kolaya sigara gibi

İçeceklerin üzerinde "Sağlığa zararlıdır" ibaresi yer alacak...

Kolaya sigara gibi
Kolaya sigara gibi
GİRİŞ 08.06.2014 16:20 GÜNCELLEME 08.06.2014 16:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'nin California Eyalet Senatosu, şekerli içeceklerin üzerinde "Sağlığa zararlıdır" ibaresi bulunan bir uyarı konulmasını zorunlu kılan düzenlemeyi onayladı. Uzmanlar, yasanın 1 ay içinde uygulamaya konulacağına kesin gözüyle bakıldığına dikkat çekti.

Düzenlemenin ardından başlayan tartışmalara yanıt veren Senatör Bill Monning, "Obezite, şeker hastalığı ve diş problemlerinin en önemli tetikleyicisi şekerdir. Bu düzenlemeyi "aşırı korumacı yönetim" olarak göstermek saçma. Halkın sağlığı her şeyden önemli" dedi.

YORUMLAR 5
  • Delibardak 9 yıl önce Şikayet Et
    glikoz ve fruktoz içeren gıdalar BÜYÜK PUNTOLARLA ürünün üstünde ve etiketinde YAZILSIN. HÜKÜMETE SESLENİYORUM , 10 yıl sonra askere gidecek adam bırakmayacak glikozcular,2001 DE 1 MİLYON!!! ŞİMDİ 12 MİLYON ŞEKER HASTASI OLDU !!!!!!DURDURMANIZ MİLLET MENFAATİNE
    Cevapla
  • Delibardak 9 yıl önce Şikayet Et
    her gün GLUKOZ ve FRUKTOZ içeren gıdalar tüketen bir kişi 2-3 yıl içinde KESİN DİYABET HASTASI OLUR. ülkemizde artık çikolata helva reçel baklava ve tüm tatlılar yenmez oldu HEPSİNİN İÇİ GLUKOZ VE FRUKTOZ DOLU ,imalatanı görmediğiniz pastanelerden alışveriş yapmayın ,GLUKOZ VE FRUKTOZ şekerin yarı fiyatına daha güçlü bir tatlandırıcı ama KANSEROJEN !!!!
    Cevapla
  • Delibardak 9 yıl önce Şikayet Et
    SENTETİK ŞEKER "GLUKOZ , FRUKTOZ " sağlığa zararlı . GLUKOZ VE FRUKTOZ , GDO lu mısır nişastasıyla TUZ RUHUNUN (Hidroklorik asit ) senteziyle ortaya çıkar , tuvalette temizlikte kullandığınız tuz ruhu olmassa GLUKOZ VE FRUKTOZ OLMAZ !!!pancar şekeri yani toz şeker kesme şeker değil zararlı olan TUZ RUHU İLE ÜRETİLMİŞ SENTETİK ŞEKERLER YANİ GLUKOZ FRUKTOZ dev tehlike
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Şekerin üzerinde sağlığa zararlı yazması lazım..... ...içinde bir çok kimyasal olan Toz ŞEKER,kesme ŞEKER insana en zararlı Üründür...Tüm Kalp rahatsızlıkları ,Damar hastalıkları ,Şeker Hastalığı ,kanser ,karaciğer rahatsızlıklarından tutunda bir çok hastalığın en büyük sebebi ŞEKER,dir..Şekeri sofradan kesin?,yanında ekmek ve hamur işlerini yasaklayın? Allahın izni ile Sağlık sizinle olsun.
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    darısı bizimkiler.. bizdede böyle yazar inşaAllah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler