Bakan Açıkladı! Artık burda sigara yasak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sigara yasağının cami avlularında da uygulanacağını açıkladı.

Bakan Açıkladı! Artık burda sigara yasak!
Bakan Açıkladı! Artık burda sigara yasak!
GİRİŞ 12.10.2014 14:37 GÜNCELLEME 12.10.2014 14:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bir gazeteye röportaj veren Bakan Müezzinoğlu sigara yasağıyla ilgili bilgi verdi. Müezzinoğlu yasak alanlara yenilerinin ekleneceğini söyledi.

İşte Bakan Müezzinoğlu'nun o açıklamaları:

''Sigara yasakları genişleyecek. Açık havadaki çay bahçeleri, lokanta, kahvelerin açık alanlarının 3'te birinde sigara içilebilecek. 3'te 2'sinde yasak olacak. Sigara içilen ve içilmeyen alanlar ayrılacak.

CAMİ AVLULARINDA SİGARA YASAK!

Hastane ve AVM'lerin girişlerinde de sigara içilemeyecek. Cami avlularında da sigara yasağı uygulanacak''.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    çok yerinde bir kararr.çünkü cami avlusu finailmescciddir. cami içinde yapılması uygun. olmayanlar cami avlusunda da yapılmaz.
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan. Araba egzozlarından çıkan duman , cep telefonlarının ve elektronik eşyaların yaydığı radyasyon benim sağlığımı zarar veriyor . Lütfen bunları da yasaklayın .!!!
    Cevapla
  • Efe Kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    Uygulama yok. Yasaklar tamam da uygulama yok Resmi Kıyafetle sigara içmek yasak, içiyorlar Resmi araçlarda sigara içmek yasak içiyorlar ilk önce devlet kendine bağlı yerlerde bunu kontrol etsin.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    tamamda . tamamda sigara sağlığa zararlı peki sağlığa zararı tespit edilemeyen elektronik sigaranın satışını neden yasaklıyonuz hem kokusuda yok sırf zararlı olabilir diye yasak olurmu?
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Açık Havada Sigara İçmeyenlerin de Hakkı Var. Açık havada 3'te 2 sigara içmeyenlere yer ayrılması gayet memnun edici. Eşimizle, dostumuzla açık havada oturmak istediğimizde mutlaka etrafımızdan bir yerden sigara dumanı geliyor ve bu durum bizi bir hayli rahatsız ediyordu. Özgürlükler başka insanları rahatsız edici boyuta ulaşmamalı. Üstelik bir de sağlığımıza zararlıysa... İnşallah sigara içen arkadaşlar da bir an önce sigaradan kurtulurlar ve rahat bir yaşama kavuşurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı