İnegöl'de korkutan yangın

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, naylon imalathanesinde elektrik trafosunda meydana gelen patlama nedeniyle çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

İnegöl'de korkutan yangın
İnegöl'de korkutan yangın
GİRİŞ 11.04.2013 11:15 GÜNCELLEME 11.04.2013 11:15

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, naylon imalathanesinde elektrik trafosunda meydana gelen patlama nedeniyle çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangına müdahale eden bir itfaiye görevlisi ile alevlerin bitişikteki mobilye atölyesine sıçramaması için çaba gösteren bir kişi dumandan etkilendi.

İnegöl'ün Bilal Köyü'nde Mustafa Uzun ve yeğeni Fatih Uzun'a ait, atık plastik ve naylonun eritilerek işlendiği imalathanede, dün gece saat 20.00 sıralarında elektrik trafosunda meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm imalathaneyi sardı. İnegöl Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangının bitişikteki mobilya atölyesine sıçramaması için büyük çaba sarf edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmaları sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının kendi çalıştığı işyerine sıçramaması için alevlere müdahale eden İsmail Kayaoğlu ile itfaiye eri Selçuk Şenay, dumandan etkilenince ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı.

Naylon imalathanesini küle çeviren yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir