Haksever de sonunda patladı: CNN'i biliriz

NTV'de Taksim Gezi Parkı ile ilgili gelişmeleri konukları ile tartışan Oğuz Haksever, canlı yayın konuğu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Fatmagül Berktay'ın sözlerine tepki gösterdi.

GİRİŞ 12.06.2013 00:24 GÜNCELLEME 12.06.2013 09:13
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Berktay'ın "Çok endişeliyim. Bizim öğrencilerimiz, bu ülkenin en sorumlu yurttaşları orada. Maalesef ben Sayın valinin 'sevgili yavrularım' sözlerine inanmıyorum" dedi.

Berktay, Taksim Meydanı olaylarıyla ilgili televizyonların gerçekleri göstermediğini ve söylemediğini ifade etmesi ve polisin Gezi Parkı'na girdiğini söylemesi üzerine Oğuz Haksever araya girdi ve "Polis Gezi Parkı'na girmedi, orada ateş ver ve birileri de o ateşi besliyor" dedi.

Berktay , Birçok kanal doğruyu söylemiyor diye Gezi parkı için CNN İnternatioal seyrediyoruz" sözü üzerine Haksever, "CNN İnternational çok doğru söyler. Amerikan savaşında olduğu gibi değil mi" dedi. Haksever daha sonra "Biraz da bu ortalığı yakanlara birşeyler söylemek geriyor" dedi.

Daha sonra program konukları devreye girdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Yasemin Ekşi 10 yıl önce Şikayet Et
    Fatmagül'ün suçu ne?. El cevap:Demokrat gibi görünüp te en baba faşistten daha faşist olmak...Özgürlükçü görünüp tassubu savunmak(kendi anladıkları tarzda,kendi meşreplerince) vs.vs...
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sözde atatürkçülerin ingilizlerle işbirliği. BBC ye bağlanan istanbul muhabiri "Erdoğan çevrecileri o ağaçlara asmakla tehtid ett" demişti. Bu faziciler akıllandı 28 şubatta askeri tanklara bindirdiler kendileri milyarlarca doları çaldılar. Şimdi asker oyunu görüyor ama bu seferde ingiliz doğrudan işin içine girdi CHPyi kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyor
    Cevapla
  • kerem yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    OĞUZ HAKSEVERİ TEBRİK EDERİM.... oğuz haksever de bir vatandaştır ve artık be gezi rezilliğinin nerelere gittiğini görmüştür. bugün oğuz haksevere karşı gezici tipler hakaret kampanyaları başlatmıştır. sosyal medya ile içli dışlı olan arkadaşlara oğuz hakseverin hakkının yenmemesi gerektiğini tavsiye ederim. doğru konuştuğu için adama bazı sitelerde küfür ediyorlar... ulusalcı üniversite hocaları ve gazeteciler bence bu olaylardan sonra mutlaka hesap vermelidir. bu hocalar gençleri üniversitelerde kimbilir nasıl fiştikliyorlardır..
    Cevapla
  • muzeyyen basak 10 yıl önce Şikayet Et
    CNN gerçekten çok taraflı haber veriyor.. dün yaşanan olaylarda da öyle.Enver Ayseverin'in programında Ethem Mahçupyan vardı.Adama olayları,hükümeti,Erdoğan'a diktatör demesi için okadar çok dolambaçlı yollardan saldırdı ki bir görecektiniz.İzlemeyenler Cnn türk videolarından izlesin.Ama Mahçupyan'a helal olsun.Adam gayrimüslim olmasına rağmen bütün sorularını okadar zekice geri çevirip karşılıklar verdi ki seyretmeye değer.Bizim muhafazakarlarda ne yazık ki böyle kıvrak ve seri konuşan gazeteci göremiyorum.
    Cevapla
  • tolga ceyhan 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlarki kargadan başka kuş tanımam hesabı. gezi olaylarını en güzel yalanlarla abartarak milleti polisle devletle karşı karşıya getirmeyi prensip edinmiş yapılanları amerikadaki eylemlerle amerikan polisinin müdahalelerini görmeyen at gözlüğüyle seyrederek haber yapan bir zihniyete güveneceksin sonrada polise devlete millete karşı çıkacaksın siz yalan söylyorsunuz CNN doğru söylüyor diyeceksin Sn. KALIN bunu dile getirirken adamlar yayın bitti diye konuşmasını kesmiş daha konuşacak ne var baştan aşağı provakasyon birilerinin gazıyla hareket ediliyor silkelenip kendinize gelin artık yada bırakın isminizin başındaki ünvanları çekilin köşenize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...