Süperstar'ın teşekkürü Twitter'ı sarstı

Ajda Pekkan'ın, Taksim'e dikilen çiçekler ve ağaçlar için Kadir Topbaş'a teşekkür ettiği Tweeti binlerce RT aldı.

Süperstar'ın teşekkürü Twitter'ı sarstı
Süperstar'ın teşekkürü Twitter'ı sarstı
GİRİŞ 17.06.2013 22:58 GÜNCELLEME 18.06.2013 11:20
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gezi olaylarına sessiz kalmayı tercih eden Ajda Pekkan, Gezi Parkı'nın ağaçlandırılmasının ardından sessizliğini bozdu; nadiren kullandığı resmi Twitter hesabından Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

Gezi Parkı ve çevresi, olayların normale dönmesinin ardından belediye işçileri tarafından temizlendi ve yaklaşık 100 yeni ağaç dikildi. Ajda Pekkan, bugün twitter hesabından Taksim ve Gezi Parkı'na ağaç ve çiçeklerle bezeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

YORUMLAR 25
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    büyük insanlar akp nin yanında..benim gibiler muhalif. ajda..Bülent Ersoy..hülya avşar destekliyor..onlar büyük ben gariban
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Twitter Faşistleri.... Peki o yoruma cevap verenleri gördünüz mü? Demokrasi diye ağlayan ama gerçekte ultra-faşist olan "gezici"leri gördünüz mü? Vay sen kimsin, nasıl böyle bir yorum yaparsın diye ana avrat sövenler, hakaretler, aşağılamalar, rezil kepaze bin tane laf.. Bunların demokrasi anlayışı budur işte.. Bizim gibi olacak, bizim gibi düşüneceksin mantığıdır. Jakobenin, faşistin, diktatörün kralıdırlar ama kendilerini çağdaş ve demokrat zannederler.. Allah hepsine akıl fikir versin.. Bunlar hasbel kader batıya gitse, Avrupa halkı yüzlerine bakmaz faşistliklerinden ötürü de.. Bunlar onu anlamazlar.. Kendilerini de batılı zannederler..
    Cevapla
  • engin aydoğmuş 10 yıl önce Şikayet Et
    bunun hemen altındaki yorumu gördünüz mü. sen osmanlı zamanını iyi bilirsin o zamanlar gezi parkı nasıldı demişti biri onun da ağzına sağlık
    Cevapla
  • Nedimi 10 yıl önce Şikayet Et
    Sende bu sun be. Ceylan...
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    AKILLI OLAN SANATÇI. İdeolojisini belli etmez sanatçı bir kesimin değil 75 milyonun sanatçısıdır..ideolojisini belli edenler meydanlara taşıyanlar silinip gitmişlerdir..siz hiç rahmetli kemal sunal'dan,hayatta olan şener şenden siyasi bir açıklama duydunuz mu hayır sanatçı duruşu böyle olmalıdır ama levent kırcaya bakın kim bilir (tahmin)her akşam nerede içiyordur kahrından silindi gitti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek