'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel'in hazırlayıp sunduğu Deşifre programının bu haftaki bölümüne Ayyıldız Tim konuk oldu.

'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek
'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek
GİRİŞ 22.06.2013 06:13 GÜNCELLEME 22.06.2013 07:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ayyıldız Tim'in sözcüsü İshak Telli ile Norveç'ten Atakan kod adlı bir hackerın canlı olarak bağlandığı programda "Türkiye siber savaş anlamında nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya?" sorusuna yanıt arandı.

Gezi Parkı olaylarıyla ilgili konuşan Atakan kod adlı hacker, "Ülkemizin kesinlikle bir siber gücü kurulmalı. Bunu yapmazsa Gezi Parkı gibi eylemlerle karşı karşıya gelecek. 'Gezi Parkı' sadece bir deneme" dedi.

REDHACK ANONYMOUSE'UN SALDIRILARINI ÜSTLENİYOR

Ayyıldız Tim sözcüsü İshak Telli, Redhack ile ilgili önemli iddialarda bulundu. Programda Redhack'in kuruluş amacı hakkında konuşan İshak Telli, "Redhack, Anonymouse ile ortak hareket etmiyor. Anonymouse'un saldırılarını üstleniyor" dedi. Ayyıldız Tim'in son bir haftada yaptığı saldırılarla ilgili açıklama yapan Telli, "Biz Avrupa'yı tamamen ele geçirdik. Avrupa'nın 23 tane başbakanlığını ele geçirdik. Yani Avrupa'nın en önemli noktaları devletini seven bizim ekibimizin elinde" diye konuştu.

Deşifre'ye Norveç'ten bağlanan Ayyıldız Tim üyesi hacker ise, "Devletimiz kesinlikle ama kesinlikle kendine ait bir siber orduyu kurmak zorunda. Biz Ayyıldız Tim olarak bunu 2002 senesinden beri söylüyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • Mehmet ünsal 10 yıl önce Şikayet Et
    birim kurulsunda. Sınavla alınacaksa arkadaş kurulmasın. sonra yine biize kaşı kullanır iç düşmalar. daha uzun yazmaya gerek yok devlet dairelerinde ile yaşıyoruz çalışan diğer arkadaşların pusuda yattığını , bıyık altından güldüğünü...
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş devlet bişimi uyuyormu. kursun profesyonel bir ekip, hem ferdi, hem de devlet bağlantılı bu tür gruplara karşı atağa geçsin.yok mu böyle gücü, böyle bir şeyde bir sürü bilgisayar ve programcı mezunlardan oluşturulacak ekip en fazla altı aylık eğitimden sonra Pentagon bile çökertirler.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldız Tim Ülkücü değil,. Devletçidir. Hiç bir siyasi oluşuma yakınlıkları ve bağlılıkları yoktur. devletçi olduklarını da her platformda dile getirirler. Devletçilik ülkücülük değildir. Ülkücülük ise kimsenin tekelinde değildir. Ayyıldız Tim i bu süreçte gösterdikleri tavır ve başarılarından dolayı kutluyorum.
    Cevapla
  • Ertan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    HAİNLERE İNAT. vatanını milletini, dinini sevmekse milliyetçilik ben mlliyetçiyim. nasılki pkk ile kürt kardeşlerimizi ayrı tutmak gerekirse milliyetçilik ile MHP yide ayrı tutmak gerekiyor. ülke karıştırılmak isteniyor MHP nin başındaki zat ak partiyi ve başbakanı eleştiriyor. bir söz vardır FİRAVUNA KARŞI OLMAK YETMEZ MUSANIN YANINDA OLMAK GEREKİR diye ama MHP lideri gezi parkında eylem yapanların yanında oluyor. bu nasıl MİLLİYETÇİLİK HADİ ORADAN HADİ
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Arap ülkelerini karıştırıp binlerce insanın ölümüne sebep olan Otbor örgütü Türkiyede çok büyük bir hezimete uğradı!!!!!!!.... ...Çünkü Türk Milleti Vatana bayrağa bağlılığı açısından asil ve ne kadar büyük olduğunu bir kere daha Dünyaya gösterdi!!!!!....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı