Erdoğan'a Facebook'ta atılan çirkin iftira

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar bir bilgi kirliliğini daha ortaya çıkardı.

Erdoğan'a Facebook'ta atılan çirkin iftira
Erdoğan'a Facebook'ta atılan çirkin iftira
GİRİŞ 28.06.2013 13:37 GÜNCELLEME 28.06.2013 17:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Barack Obama'nın 24 Temmuz 2009 yılında Türkiye'ye yaptığı gezisi esnasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yaptığı Sultanahmet ve Ayasofya Camii'ne yapılan ziyaretlerin fotoğrafları bugünlerde ‘Camiye ayakkabı ile giren Başbakan Erdoğan' diye facebook ve twitter'dan paylaşılıyor. 

Gezi Parkı olayları esnasında polisin müdahalesinden kaçan göstericilerin ayakkabı ile Dolmabahçe Camii'ne girmesinin rövanşını almak isteyen Gezi Parkı destekçileri Başbakan Erdoğan'ı bu fotoğraflarla vurmak istedi. Ancak kaş yapayım derken göz çıkartan provokatörlerin gözden kaçırdığı çok önemli iki nokta var.

Bunlardan birincisi Barack Obama ile Başbakan Erdoğan'ın Sultanahmet Camii'ni ziyareti sırasında iki lider de camiye girmeden önce ayakkabısını çıkartıyor ve camiye öyle giriyorlar.

İkinci nokta ise, yine iki liderin Ayasofya Camii'ni dolaşırken ayakkabı ile girmesini eleştiren provokatörler, Ayasofya Camii'nin ibadete açık olmadığının bilgisine de sahip değiller… Oraya isteseniz de ayakkabısız giremezsiniz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • softocean 10 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş demek ki!. Yalancı tweetçilerin mumu yatsıya kadar yanarmış... Konuştukça batıyorlar.
    Cevapla
  • ali dilmen 10 yıl önce Şikayet Et
    komik. hani bir söz vardır dinime söven müslüman olsa diye başbakanı eleştiren ateist tayfası daha caminin ne olduğunu bilmiyor
    Cevapla
  • hasan esat ışık 10 yıl önce Şikayet Et
    çok yaşa r.tayyib erdogan. başbakanımıza iftira atanların elleri kırılsın..
    Cevapla
  • Nahit Pazarbaşı 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayasfyayı cami Yapın...!!. Ayasofyayı cami yapın bizde ayakkabılarımızı çıkartalım.Demi yani..!! Harbi adamsanız ayasofya cami olsun diye açılan imza kampanyasına İMZA ATIN.Size söz ayasofya camiine ayakkabı ile girmeyeceğiz. Yalnız abidik gubidikliğide bırakın....!!! Tamammı dostum...!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    EEeee Zaman fitne iftira zamanı!!!!!!!. ...kıyamet nasıl gelecek!!! işte böyle fitne iftira yapacaksın,gezi parkı bahanesi ile kasalar dolusu içki içip her türlü ahlaksızlığı yapacaksın ,camide içki içip öpüşeceksiniz!! ....Ee tabiki kıyamet kapıda ...yakında mehdi aleyhisselam çıkmaz ise hiç şaşırmayın!!!...çünkü vakit yaklaştı.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı