Müslümanları rencide eden skandala jet tepki!

Tayland 'a kaçan Arakan Müslümanlarına "numara" verilerek rencide edilmesine tepki gösteren Türk sanal korsanlar, bazı Tayland sitelerine siber saldırı gerçekleştirdi.

Müslümanları rencide eden skandala jet tepki!
Müslümanları rencide eden skandala jet tepki!
GİRİŞ 13.07.2013 09:25 GÜNCELLEME 13.07.2013 17:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Budistlerin saldırılarından kaçarak Tayland'a sığınan Arakan Müslümanlarının, bu Ramazan'da ilk teravih namazını kılarken, sırtlarında "numara" verilmiş halde çekilen fotoğrafların yayınlanması tepki çekmişti.

Bu uygulamanın Müslümanları rencide ettiğini belirten Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, duruma tepki göstermek amacıyla aralarında Tayland üniversitesi, nükleer enerji şirketi, eğitim merkezinin de bulunduğu 30 kadar internet sitesini hackledi.

Ayyıldız Tim, siber saldırı gerçekleştirdiği internet sitelerine Türk bayrağı, Atatürk resmi ve kendi amblemlerinin yanısıra, secdeye giden Arakan Müslümanlarının sırtları numaralı hallerinin resmini yerleştirdi.

Ayrıca, hacklenen sitelerinin ezan ile açılması dikkatlerden kaçmadı. Hacklenen sitelere "Tayland! Sen bizim Müslüman kardeşlerimizle uğraşmaya devam ettiğin takdirde tüm siteleriniz tarafımızca hacklenecektir" ibaresi yerleştirildi.

CİHAN

YORUMLAR 10
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökçek haber vermişti. Bazı yayın kuruluşları yalan haberleri servis edecekler. Müslüman yayıncılar da bunu direk yayınlayıp hataya düşecek demişti. Bu da onlardan galiba.
    Cevapla
  • sinan topal 10 yıl önce Şikayet Et
    ....... Daha bu haber dün servis edildi. Tanzanyaya göç eden arakan müslümanlarına numara verildi. Bu haber ne alaka!!!!!!
    Cevapla
  • sedat özgen 10 yıl önce Şikayet Et
    ........................... Hepsini anladım da atatürk fotosu da neyin nesi oluyo
    Cevapla
  • mannis 10 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar bende hacker idim. bakıyorsun bir mail.su saatte suraya saldırı.niye?cvp yok.bi bakıyorsun bir süre sonra misli ile karşılık gelmiş.boş işler.kendimize ait işletim sistemimiz bile yok hackerlık ile uğraşıyoruz.adam 9 yaşına geldiğinde program yazıyor.bizim çocuklar ne yapıyor?dır ne demek cls ne demek windows ne demek....burda saldırı düzenliyecek bir durum yoktu.kendilerini küçültmüşler.
    Cevapla
  • KIZKULESİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ORASI ZATEN CEZAEVİ.... Fotoğraftaki Arakan müslümanları Tayland sınırında bir cezaevinde tutuluyor. O numaralı tişörtler de cezaevi kıyafeti ve namazı demir parmaklıklar ardında kılıyorlar. Ortada numara vererek rencide etmekten çok daha büyük bir sorun var yani :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı