Milli Piyango'dan Aref açıklaması

İllüzyonist Aref'in 3 kez Sayısal Loto ikramiyesi kazandığı ve bununla ilgili bir şov hazırlamak istediği ancak Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) sıcak bakmadığına ilişkin sözlerine idareden yanıt geldi.

Milli Piyango'dan Aref açıklaması
Milli Piyango'dan Aref açıklaması
GİRİŞ 17.07.2013 07:32 GÜNCELLEME 17.07.2013 07:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Piyango İdaresi yetkilileri, kendilerinin böyle bir yönlendirmelerinin olmadığını belirtirken, "Kazanan talihlilerle ilgili olarak açıklama yapıp yapmama hakkı tamamen talihliye aittir. Ama bunun dışında herhangi bir şekilde yönlendirme yapmayız" dedi.

AREF'İN İDDİASI

Gösterilerinde tahmin yeteneğini de sık sık ortaya koyan Aref, bu yeteneği sayesinde Sayısal Loto'da üç kez beş tutturduğunu açıklamıştı. Kazanılan kuponları noter tasdikli şekilde sakladığını belirten genç illüzyonist, "Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için altıyı tutturmuyorum" demişti.

İllüzyonist Aref, bu yeteneğini gösteriye dönüştürmek için Milli Piyango İdaresi'ne gittiğini, ancak yetkililerin başına bir şey gelebileceği korkusuyla gösteriye sıcak bakmadığını ifade etmişti.

YORUMLAR 3
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BU İŞİN HİLESİ . Elinde parası olan bir kişi, gider sayısal lotadan 5 tutruran kişilerden birkaçını bulur, 5 tutturan kişinin alacağı para 500 binse ,550 bin verip alabilir kuponu. çoğu 5 tutturan buna seve seve razı olur.
    Cevapla
  • İsmail ALBAYRAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye üç beş kişi inandı diye kendini bir şey sanıyor. . Üç beş kişi inandı diye kendini bir şey sanıyor. Bir kaç aklı havada ona inanıyor adamın gurunu okşuyor. Böyle bir şey olsaydı sayısal vs.. uğraşmaktansa borsa, altın devlet tahvili gibi işlere girer bir atımda zengin olurdu. Kendini pazarlamayı iyi biliyor. Gerçekten adil ve dürüst bir çekiliş var ise onu bilmesi mümkün değil. Gaybı sadece ALLAH bilir. Geçmişte de bir çok medyum furyası çıkmış milleti eğlendirmişlerdi. Bu gibilerde aynı. bir fark yok.
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    david copperfield oldun başımıza. bu çocuk tambir düzenbaz yapacakmışta başına bişi gelirmiş de bizde yedik elinde bu kadar büyük güçler varda sen hala programlarda ünlü olmanın parayı bulmanın peşindesin artık millet doydu bee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!