PKK'nın asayiş birimine operasyon!

Dargeçit ve Midyat ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütünün gençlik ve asayiş yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

PKK'nın asayiş birimine operasyon!
PKK'nın asayiş birimine operasyon!
GİRİŞ 27.08.2013 19:14 GÜNCELLEME 27.08.2013 19:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, örgütün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensuplarınca 16 Ağustos'ta Dargeçit ilçesi Midyat Caddesi'ndeki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kamerasının, yüzleri kapalı yaklaşık 25 kişi tarafından yakıldığı bildirildi.

Bu kişilerin, çöp konteynerleriyle yolu trafiğe kapatıp ateş yaktığı belirtilen açıklamada, olay yerine giden ekiplere havai fişek, taş, boya ve molotofkokteyli kullanarak saldırdığı ifade edildi.

Açıklamada, olaylara ilişkin Dargeçit'te 3, Midyat ilçesinde bir olmak üzere 4 şüphelinin gözaltına alındığı duyurularak, mahkemeye sevk edilen bu kişilerden 2'sinin tutuklandığı, 2'sinin ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Kenan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Nizam-ı Alem. verdiğin yıllardaki tarihi iyi biliyorsan neden cok şehit vermediğimizide bilirsin. ozamanki hükümet pkk ile iş birliği içindeydi, dış güçler bir yandan pkk ya eylem yaptırıyor, bir yandan hem pkk ya hemde devlete silah satıyorlardı. 2 taraftanda para kazanıyorlardı. doğuda,güneydoğuda pkk, karakollarımıza gelip gıda ve mühimmat desteği alıyordu. ozamanlar pkk ile mücadele edilmiyordu. anca göz boyamak için operasyonlar yaptırıp kek olarak verilen pkk lılar öldürülüyordu. şuan pkk ile mücadele içinde oldugumuz için kuyruklarına bastık. canım vatanıma,feda olsun... 15 -20 kişi yi gözünde büyütme, imkan verilirse bunların sayısı yukselir. 84 de pkk nın yapilanmaya basladıgı gibi.
    Cevapla
  • NiZaM-ı ÂLeM 10 yıl önce Şikayet Et
    !!!. 1999-2002 arasını bi araştırın senede kaç şehit veriliyordu ozamanlar?3 senede toplam 6 şehit verilmiş!!! Terörle müzareke edilmez, mücadele edilir!!!Zorlu ve kararlı bir şekilde mücadele edince sonuç böyle olmuş!!!Ayrıca teröristi sadece asker bitiremezz!!!İstediğin kadar vur dış destekli olduğu için yenileri geliyor!Asker sadece dağda mücadele verebilir!Desteğini kesmek hükümetin işidir!Şu geldiğimiz duruma bakın ALLAH aşkına adamlar kendi güvenlik güçlerini kurmuş!MOBESEleri kırıyorlar!Yola barikat döşeyim askerimize polisimize saldırıyorlar!Buralar bizim siz giremezsiniz diyorlar resmen!Birazcık düşünün sadece şu gelinen durum ÇOK VAHİMM DEĞİL Mİ SİZCE????????????ALLAH RIZASI İÇİN MANTIKLI DÜŞÜNÜN!!!!!!
    Cevapla
  • osman sakrak 10 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. devletin bekaası için 3-5-10 milyon birşey değildir kangren olmuş yarayı kes gitsin bukadar basit
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı