Emniyet, Serdar Kadakal'ın görüntülerini dağıttı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy'de polisin attığı gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği iddia edilen Serdar Kadakal'la ilgili görüntüleri basına dağıttı.

GİRİŞ 14.09.2013 20:41 GÜNCELLEME 15.09.2013 09:06
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Dağıtılan güvenlik kamera görüntülerinde Kadakal'ın fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği ve yanındaki arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü görülüyor.

İstanbul Emnniyet Müdürlüğü, bazı sosyal paylaşım sitelerinde 'gazdan öldüğü' iddia edilen Serdar Kadakal'ın ölümü ile ilgili güvenlik kamera görüntülerini basınla paylaştı. Dağıtılan güvenlik kamera görüntülerinde Kadakal'ın fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği ve yanındaki arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü görülüyor. Görüntülerde Serdar Kadakal'ın masada baygın bir şekilde yattığını fark eden ve eşi olduğu tahmin edilen bir kadının yanına gelerek başını kaldırması, kadının paniklenmesi, bir vatandaşın koşarak gidip ambulans çağırması, çevrede bulunan vatandaşların duruma müdahale ederek kaldırıp götürülmesi yer alıyor. Öte yandan eşi olduğu tahmin edilen kadının çevredeki vatandaşılar tarafından sakinleştirilmesi de güvenlik kameralarına yansıyor.

EMNİYETTEN SERDAR KADAKAL AÇIKLAMASI

Kadıköy'de bir barda yemek yediği esnada kalp krizi geçiren ve orada bulunan bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Özel Şifa Hastanesi'ne getirilen Serdar Kadakal'ın ölümüyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı bir açıklama yapıldı.

Kadakal'ın müdahalelere rağmen 14 Eylül Cumartesi günü saat 00.30 sıralarında hayatını kaybettiği belirtilen açıklamada, "Serdar Kadakal'ın ölümünden hemen sonra bazı sosyal medya organlarında, 'Kadakal'ın polis müdahalesinde kullanılan gazdan etkilenmesi sonrası vefat ettiği' şeklinde provakatif içerikli haberler yapıldığı gözlemlenmiştir.13 Eylül Cuma günü Emniyet Müdürlüğümüzce Kadıköy ilçemizde yapılan uygulamalarda hiçbir yerde gaz kullanılmamış ve gaz kullanılmasını gerektirecek herhangi bir olayda yaşanmamıştır." denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Serdar Kadakal'ın işyeri ve yakın çevresi 'Kadakal'ın 1996 yılında kalp kapakçığının değiştiği, halen kalp pili kullandığı, alkol ve sigara kullanması yasak olmasına rağmen alkol ve sigara kullandığı, kullanması gereken ilaçları düzenli olarak kullanmadığı, bu konuda eşinin kendisini sürekli uyardığı, vefat ettiği gün bulunduğu yerde herhangi bir polis müdahalesinin de olmadığı' şeklinde beyanlarda bulunmuşlardır."

Serdar Kadakal'ın herhangi bir polis müdahalesine maruz kalmadığı halde, ölüm şeklinin çarpıtılarak halkı kışkırtmaya yönelik sosyal medya üzerinden farklı şekilde haber yapılmasının şaşkınlıkla izlendiği ifade edilen açıklamada, otopsi işlemlerinin halen devam ettiği, kesin açıklamanın otopsi işlemlerinin ardından yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR 32
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    durumu bilse bilse bizim meşhur haber ajansı bilir. suriyede kimyasal silah olayı olduğun gün,birleşmiş milletler cie modsad,durumla ilgili açıklama yapamazken bizim meşhur haber ajansı kesin dille kimyasal dedi.o yüzden böyle bilinmeyen şeyleri ona sormak lazım.
    Cevapla
  • Ali Suskun 10 yıl önce Şikayet Et
    Nail Sivri Kardeşim. 1.si Ben 'Ölünün arkasından iyide olsa kötü de olsa konuşulmaz' demedim.Ben o ölen kişi iyi de olsa kötü de olsa arkasından konuşmak iyi değildir dedim.Bu ikisi farklı şeyler ve bunu anlayabileceğinizi düşünüyorum.2.si de bu adamın müslümanlığa laf ettiğini nerden çıkardın kardeşim haberi doğru düzgün okudunuz mu allah aşkına yaa !
    Cevapla
  • osman kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Zihniyet bozuk olunca. Her olumsuzluğu devlete mal etmek vicdansızlıktır ancak bu gezi olaylarında gördükki dağdaki ayının ayağına batan taşın dahi hesabı devlete dolayısı ile polise yüklenir oldu yazıklar olsun bu beyinsiz kafalara balkondan atlayanda kalp krizi geçirende polise mal ediliyor.
    Cevapla
  • suna 10 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber . Bir insan yaklaşık 2 dakikadır can çekişiyor etrafında oturan, ayakta duran şahıslarda tık yok. Bu nasıl insanlıktır vurdum duymazlıktır. Gezi zihniyeti bu mu? Allah uzak eylesin. Gerçek niyetlerini ortaya çıkarsın. EMİN olmak için 3 defa izledim içim ürpererek. Can çekişenin eşi olarak bildiren kadının konuştuğu adam da tık yok. Millet yanına gidiyor 2 dakika sonra, adam öyle oturuyor. TA ki adamı götürene kadar sonra yeri boş. Ki adamın görüş mesafesinde olmasına rağmen fark etmemesi sanki vefat edenle oturan adam arsında bir anlaşmazlık var gibi. Öyle kaptırmışlar ki konuşulan meseleye adam görebileceği halde görememiş. Gördükten sonra da bir şey değişmedi ya.. adam öyle oturuyor. Ne diyelim. Bielemiyorum., Tek dönüş Allah a dır. başka gerçek yok.
    Cevapla
  • Adem Şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yeter. Çeşitli alavere dalavere ile vatanımızda bizi parya yapmak istiyorlar. Birkaç yıl önce Vitali Hakko'nun oğlu da 'bu ülkenin asıl sahiplerinin kendileri olduğunu' iddia etmişti. Bütün mesele bu. Azınlık çoğunluğa hükmedip, bize rağmen kararlar alıp, parasını da bize ödettirip bize kölelik yaptırmak istiyorlar. Hükümet ve yargı organlarını göreve davet ediyorum. Adamlar ülkemizi talan ediyor. Her yeri yakıp yıkıyorlar. Yargı organları polisin tutuklayıp getirdiklerini dahi serbest bırakıyor. Haydutların, yakıp yıkanların haklarını gözettiğinizin 1/100 i kadar vatandaşın hakkını gözetin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı
Nihal Candan: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız?