Gazi'deki olaylar gece de devam etti

Gazi Mahallesi'nde bir grup, Hatay'daki eylemler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için yola barikat kurup ateş yaktı.

Gazi'deki olaylar gece de devam etti
Gazi'deki olaylar gece de devam etti
GİRİŞ 15.09.2013 10:45 GÜNCELLEME 15.09.2013 10:45

Eylemciler dün akşam saatlerinde İsmet Paşa Caddesi'nde toplanarak izinsiz gösteri düzenledi. Protestocuların cadde üzerindeki aydınlatma direklerini yerinden sökerek yolda barikat kurduğu gözlendi.

Eylemciler, polise taş ve molotof bombaları attı. Eylemcilerin çevreye zarar vermesi üzerine polis gruba müdahale etti. Polis ekipleri izinsiz gösteri düzenleyen kalabalığa tazyikli su ve gaz sıktı. Cadde üzerinde büyük maddi hasar oluştu. Olaylar geç saatlere kadar devam etti.

Hatay'da izinsiz gösteriler sürüyor

Hatay'da protesto gösterilerinde hayatını kaybeden Ahmet Atakan için Armutlu Mahallesi'nde düzenlenen anmanın ardından bir grup gösterici polisle çatıştı.

Turunçlu Caddesi üzerinde barikat kurup ateşe veren az sayıda gösterici polise taş, şişe ve havai fişek attı. TOMA ve biber gazı ile müdahale edilen grup ara sokaklara kaçtı. Bir süre slogan atan grup yüzlerindeki maskeleri ve bezleri çıkararak ara sokaklara dağıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler