Türk pilotlar serbest!

Kaçırılan Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'nın Lübnan emniyetine teslim edildiği bildirildi

Türk pilotlar serbest!
Türk pilotlar serbest!
GİRİŞ 19.10.2013 18:56 GÜNCELLEME 20.10.2013 04:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca, Beyrut'ta Lübnan güvenlik güçlerine teslim edildi. Pilotların teslimine ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

Lübnan'da serbest bırakılan Türk pilotları taşıyan helikopterin Beyrut'taki Refik Hariri Havaalanı'na ulaştığı bildirildi

Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız, serbest bırakılan Türk pilotlarla Refik Hariri Havalimanı'nda bir araya geldi

YORUMLAR 6
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bayram bitti bu haber bayramımızın pekiştireek bir haber rabbim lütfü ile ailelerine kavuşma da vesile olanlardan rabbim razı olsun.. bu güzel haber elbet ne varki bu bir başarımı yoksa hüsranmı kimi başarı kimi hüsran desede herzaman için öemli olan sonuç önemlidir güzelliyi mutlulugu görmek gerek bu ülkemizin güçümü yoksa zayıflıgımı başbakanımızın plotları karşılamaya gitmesi vatandasşına verilen deyerdir .. kamuoyunda plotların kaçırılmasında özellikle ikdidarın politikasından dolayı suçlamaların agırlıklı olacağı kanaatindeyim ama sonuçu görmek güzelliyi görmek çok az olaçaktır ..
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    partizanlık yapmak ?. öncelikle pilotların Türkiye ye sağ salim getirilmeleri için emeği geçenlere teşekkür ederiz... fakat ustalık dönemi deyip bu kadarda teslimiyetçi particilik yapan arkadaşlara da sormak isteriz ; acaba siz pilotların kaçırılma sebebi ve SURİYE - LÜBNAN arasındaki rehine krizinde kullanıldığını ve bu kaçırılma olayının ardından BM çatısı altında görev yapan Türk askerlerin Türkiye ye getirtildiğini ,özetle olayın Lübnan ı aşıp Suriye - Lübnan - İran ekseninde oluştuğunu acaba biliyormsunuz veya bilmek için acaba düşünüyormusunuz ? " itimat etmek kontrolü elden bıraktırmayı gerektirmez "
    Cevapla
  • Hakikat 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Geçmiş Olsun. İlkgünden beri üzülerek takip ediyordum çok sevindim kurtulmalarına.
    Cevapla
  • Radyo Mevlana 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a şükür. ailelerine sağ sağlim kavuştular, Rabbim hiç bir ümmeti muhammede böyle acı yaşatmasın
    Cevapla
  • tahsin akpınar 10 yıl önce Şikayet Et
    Ustanın eseri. büyüksün büyük USTA:::::::::::::::::::::::::::::
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor