Vali Çoş: Tatlı yiyelim tatlı konuşalım

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Emniyet Müdürlüğü'nün "Hizmette Engel Yok" projesi kapsamında her polis merkezine bir tekerlekli sandalyenin dağıtıldığı törende engelli çocuklarla yakından ilgilendi.

Vali Çoş: Tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Vali Çoş: Tatlı yiyelim tatlı konuşalım
GİRİŞ 13.11.2013 17:02 GÜNCELLEME 13.11.2013 17:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çukurova Kalkınma Ajansı'nın “2012 Yılı İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi, Küçük Ölçekli Altyapı ve Mali Destek Programı” çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan Belediyesi ile ortaklaşa hazırlanan “Hizmette Engel Yok” projesinin tanıtım programı Vali Coş'un katılımıyla Adana Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde gerçekleştirildi.

Vali Coş, polis mangasını selamladıktan sonra engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Coş, engelli çocuklarla bir süre sohbet edip onlara Türk bayrağı dağıttı. Coş, daha sonra yaptığı konuşmada, Türkiye'de engellilerin birinci sınıf vatandaş olduğunu, onlara daha iyi hizmet edilmesi için kamu kuruluşlarının ve sivil toplum kuruluşlarının seferber olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından ilçe emniyet müdürlerine Coş tarafından tekerlekli sandalye verildi. Artık ilçe emniyet müdürlüğüne gelen engelli ya da yaşlılar tekerlekli sandalye ile polis merkezine alınacak.

Törenin ardından Vali Coş ile Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, tekerlekli sandalyeye iki çocuğu bindirerek ikram yapılan alana getirdi. Coş, burada engelli çocuklara elleriyle tatlı ikram etti. Bir engelli çocuğun üzerine tatlı düşünce Vali Coş ıslak mendil ile çocuğun kıyafetini sildi. Coş, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" dedikten sonra engelli çocuklar, Vali Coş'a şarkı söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • ÖNDER BAL 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE SÜPER VALİ !. Sayın vali Hüseyin avni coş beyefendiyi , ben onu Aydın Valisiyken yaptığı icraatlarla tanıdım . ve Aydın gibi bir şehrimize balans ayarı çeken ve yaptığı onca güzellikleri buranın insanı yani kendini bilen bilir , gerçekten sayın vali burda yayın yapan bütün yerel medyaya açık bi şekilde özel cep numarası vererek halkın 24 saat kendisine ulaşmasını sağlayan biridir ki bunu türkiyede bugüne kadar hiç bir normal yönetici dahi yapmamıştır !! ve bu valimizi sırf hükümetin yaptığı gibi işini yapan bir vali olmasından dolayı istemiyorlar yani rantçılığı kesen avantayı bitiren haksızlıkları ortadan kaldırdığı için bu adamı rantçı tayfası istemiyor tabiki aç kurt olan yandaş medyalarıda bu rantçılara hizmet ediyor .. şimdi bu valimiz gibi işini düzgün yapan bugüne kadar bi tek rahmatli Recep yazıcıoğlu vardı ( ALLAH Rahmet etsin ) bence bu tarz valiler 81 ilimize lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi