Başbakan'ı bugün o korudu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 günlük ziyarette bulunacağı Muğla'da hazırlıklar tamamlandı, kentte geniş güvenlik önlemleri alındı.

Başbakan'ı bugün o korudu
Başbakan'ı bugün o korudu
GİRİŞ 30.11.2013 16:19 GÜNCELLEME 30.11.2013 17:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki günlük ziyarette bulunacağı Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan için polis ve jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

Başbakan Erdoğan'ın kente gelmesinden önce polis ve jandarma, kent merkeziyle girişlerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada görev yapan bir bayan jandarma personeli ise gözlerden kaçmadı. Gerek üzerindeki üniforma ile gerekse görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışırken görüntülenen personel ilgileri üzerine çekti.

ARAMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Toplu açılış töreni için hazırlanan Cumhuriyet Meydanı'na girişte arama noktaları oluşturuldu, vatandaşların tek tek üzeri arandı. Törene katılan vatandaşlara, Türk ve Ak Parti bayrakları dağıtıldı. Yüksek binaların çatılarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

OBJEKTİFLER KONTROL EDİLDİ

Bu arada Muğla'daki miting meydanına girişte de yoğun güvenlik önlemleri uygulandı. Gazetecilerin fotoğraf makinaları, objektifleri tek tek açıldı. Koruma görevlileri bununla da yetinmeyip makinalarla fotoğraf çektikten sonra gazetecilerin meydana girmesine izin verdi.

YORUMLAR 6
  • fkucukk 10 yıl önce Şikayet Et
    BACIMIZA YAKIŞMIŞ.. tsk da bayan personel sayısı kesinlikle artırılmalı.bayanın olduğu her yerde nizam ,düzen daha artar.
    Cevapla
  • anton kanton 10 yıl önce Şikayet Et
    yarınlar için. kızları da en az 7 aylık temel silahlı askeri eğitime almalıyız.
    Cevapla
  • Reys73 10 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kardeşim. haber dediğiniz şey hep olumsuzluklarmı olmalı.hep kazalar yıkımlar ölümlermi olmalı.evet dünyalar güzeli bir kardeşimiz görev yapıyor.Trafikte görev yaparken görüntülenmiş bir bayan askerimiz.ve hemde gerçek ten çok güzel.sadece bu fotodaki kardeşimiz değil hem jandarmada hem emniyet bünyesinde onlarca bayan kardeşimiz görev yapıyor.hepside güzeller güzeli ve bizim insanımız ve kardeşimiz.ve bu haberdeki kardeşimizde gerçekten haber olacak kadar güzel ve askerlikte yakışmış..onun yerinde başkası olsa çok kolay üne kavuşurdu bu güzelliğiyle.ama o vatana hizmeti seçmiş.bence eleştiriler yersiz..
    Cevapla
  • Ersen Gürpınar 10 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlarımız gururumuz . Kadınlarımız her görevi laiki ile yapıyor Jandarma için bu en basit bir görev onların bir üniforması kefen olmasına rağmen assubayları büro memuru statüsünde görmek adaletsizlikten öte vicdansızlıktır Adalet onu katledenlere de birgün gerekecektir.
    Cevapla
  • darkness pen 10 yıl önce Şikayet Et
    bu bir haber değildir. habercinin yada fotoğrafçının beğendiği bir kızın resmini farklı profillerden çekerek internete vermesidir, mesle bu kadar iğrençtir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!