'Tacizci öğretmen' için 142 yıl istendi

İzmir'in Urla ilçesinde görev yaptığı lisede kız öğrencilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen hakkında 142 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'Tacizci öğretmen' için 142 yıl istendi
'Tacizci öğretmen' için 142 yıl istendi
GİRİŞ 08.12.2013 19:02 GÜNCELLEME 08.12.2013 19:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Urla ilçesinde görev yaptığı lisede kız öğrencilere "cinsel taciz ve istismarda" bulunduğu iddia edilen öğretmen hakkında hazırlanan iddianamede, 142 yıl hapis cezası istendi.İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, öğretmen O.O.Ö'nün, kız öğrenciler üzerinde öğretmenlik görevi nedeniyle sahip olduğu eğitici-öğretici vasfı ile eğitim-öğretim ilişkisinden kaynaklanan nüfuzunu kötüye kullanarak "cinsel istismar" ve "cinsel taciz" suçlarını işlediğini kaydedildi.

Öğretmenin 11 kız öğrenciye cinsel taciz ve istismarın yanı sıra, cep telefonu mesajlarıyla da tacizde bulunduğu belirtilen iddianamede, olaylar sonrası mağdurlarla ilgili alınan hastane raporlarında, kız öğrencilerden dördünün ruh sağlığının bozulduğu bilgisine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    TACİZCİ ÖĞRETMEN . Hadi 1-2 öğrenci olsa ,belki iftira olabilir diyeceğim,ama 11 öğreci birden aynı şeyi diyormuş,ve birde telofon la mesaj yolluyormuş deniyor,telofonla yolanan mesajlarda birer delil sayılır,yollama kaydı vardır telofonlarda.demekki öğretmen SUÇLU,yani iftira neyin değil. ama yinede bir akıl kontrolü yapılmalı derim,çünkü böyle bir cesaret ancak delilerde olur,sen kalk ,cinsel suç cezalarının en yüksek olduğu bir zamanda 11 kız öğrenciyi taciz et,üstelik birde kanuni delil sayılabileceğini,inkar etmeni çürüteceğini bile bile cep telofonu mesajı yolla,akıllı işi değil yani.
    Cevapla
  • Kadir ERTUĞRUL 10 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE ADALET NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU.... * Helal olsun böyle adalete kişi başı 13 yıl adalet dediğin böyle olmalı işte. ANCAK bir terslik mi var acaba bu ve buna benzer suçu işleyen bazı kesimler, ya ceza almaz ya da çok cüzi cezalar ile kurtulur. Aslında sistemde açık olarak yazmasa da CUMUK'ta gizli bölümler mi? var acaba Örneğin bir polis(üstelik komiser) açıklama; halkın güvenliğini sağlayan!... kişiler cezasız veya cüzi cezalar ile kurtulmuyor mu? Halbuki en ağır cezayı onların alması gerekmez mi? MALESEF Bu ülkede yolsuzluk, hırsızlık, usulsüzlük... v.s. yapanlar ceza alçağına, bu durumları ortaya çıkaranlar cezalandırılmıyor mu? Birkaç örnek:Sarısülük davası, uyuyan hakim, tecavüzcü polisler(tacizden daha hafif galiba) v.s.... Beyler Bu ülke bizim Biz oy verirken, adam kayırın diye, yosuzluğa göz yumun diye oy vermiyoruz. HAKKI-ADALET'İ sağlayın diye veriyoruz.
    Cevapla
  • orhan1980 10 yıl önce Şikayet Et
    Rezil. Camiamızın yüz karalarındansın.Allah seni ıslah etsin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!