30 askere gayri ahlaki ilişkiden ordudan ihraç

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 30'un üzerinde subay ve astsubaya 2 Ocak 2014'e kadar TSK ile ilişiklerinin kesilmesini içeren bir yazı gönderildiği iddia edildi.

30 askere gayri ahlaki ilişkiden ordudan ihraç
30 askere gayri ahlaki ilişkiden ordudan ihraç
GİRİŞ 27.12.2013 06:08 GÜNCELLEME 27.12.2013 09:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik tarafından kaleme alınan yazının gittiği belirtilen subay va astsubayların ihraç edilme gerekçesinin Askeri Casusluk davası olmadığı belirtilen yazıda, "İhraç gerekçesi ‘disiplinsizlik'.

Bu gerekçe, tebliğ edilen emirde ‘TSK Personel Kanunu ve Subay Sicil Yönetmeliği'ne aykırı davranış/faaliyetler içinde bulunmak' şeklinde yer alıyor. ‘Disiplinsizlik' gerekçesinin altında, soruşturma dosyalarının bazılarında, ‘Pornografik içerikli film çevirmek, gayri ahlaki ilişkiler içinde olmak' gibi maddeler bulunuyor.

YORUMLAR 5
  • akçakaya 10 yıl önce Şikayet Et
    akça. ahlaksızların ihracına gerçekten sevindim
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ordumuza !...işte bu..... Asker kalkıp aşne fişne ile uğraşırsa internet kanalı ile siyonistlerin tuzağına düşmüş demektir...bunlarda Askerimizin içinden temizlenmeli!?...
    Cevapla
  • Mehmet Akif 10 yıl önce Şikayet Et
    Cephede Savaşan Kimse O Belirleyecek. Ahlakı kıstası bu ülkenin selameti için cepheye mermi taşıyan Anadolu din diyanetini bilen Anaları , toprakları kanlarıyla DİN değerleri ve DİN duygusu için yıkayan insanlar belirleyecek.
    Cevapla
  • ÖMERRR 10 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. ahlak herşeyin başında gelir. Güzel ahlakın en çok lazım olduğu yerlerden biride askeriyedir zaten.
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ahlakı kıstasını kim belirleyecek. muhafazakar demokrat zihniyet mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!