Sanığı görünce gözyaşlarını tutamadı

Eskişehir'de lise öğrencisi kız, kendisini bıçak zoruyla gasbetmeye çalışan ve cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen sanığı mahkeme salonunda görünce gözyaşlarını tutamadı.

Sanığı görünce gözyaşlarını tutamadı
Sanığı görünce gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 13.02.2014 15:50 GÜNCELLEME 13.02.2014 15:50

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık E.B. (28), mağdur S.Y. (15), annesi D.Y. ve babası A.Y. ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, mahkeme salonunda sanığı görünce ağlayan ve fenalık geçiren S.Y, salon dışına çıkarıldıktan sonra sanık E.B'nin ifadesi alındı.

E.B, olayı kendisinin gerçekleştirmediğini öne sürerek, "Yaklaşık 5 aydır suçsuz yere cezaevindeyim. Olayla benim ilgim yoktur. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

Daha sonra sanık, savunmasının ardından mahkeme salonu dışına çıkarıldı ve mağdur S.Y, pedagog eşliğinde duruşmaya katıldı.

S.Y, olay günü okuldan çıkıp eve gittiği sırada sanığın kendisine bıçak çektiğini iddia ederek, şunları anlattı:

"Kolumu sıktırarak, beni parktaki çalılıkların arasına götürmeye çalıştı. 'Ne oluyor abi' diye seslendiğimde 'bana aşkım diyeceksin' diye bağırdı. Paramı ve cep telefonumu istedi. Saçımdan tutarak yere yatırdı ve yüzümü ısırdı. Sonra ben bağırınca parktaki güvenlik görevlileri durumu fark etti. Bunun üzerine sanık kaçtı. Ben de onun ters istikametine kaçtım. Şikayetçiyim"

Bu sırada mahkeme heyeti, mağdur S.Y'nin sanık E.B'yi teşhis etmesini istemesi üzerine sanık tekrar salona girdi.

Kendisini gasbetmeye çalışanın E.B. olduğunu ifade eden S.Y, sanığı görüp ağlamaya başlayınca ailesi tarafından salon dışına çıkarıldı.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Mart'a erteledi.

Gökmeydan Mahallesi'ndeki Aydın Arat Parkı'nda 2 Ekim 2013'te meydana gelen olayda, sanık E.B'nin bıçak zoruyla S.Y'yi gasbetmeye çalıştığı ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Mağdurun şikayeti üzerine yakalanan E.B, mahkemece tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler