Başbakan ve oğlunun ses kaydındaki büyük çelişki

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal'e ait olduğu iddia edilen ses kaydının zamanı ile ilgili büyük bir çelişki dikkat çekti. Ses kaydında, Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık günü Ankara'da olduğu iddia ediliyor ancak Başbakan o gün Konya'da üstelik o saatlerde canlı yayında...

Başbakan ve oğlunun ses kaydındaki büyük çelişki
Başbakan ve oğlunun ses kaydındaki büyük çelişki
GİRİŞ 25.02.2014 11:10 GÜNCELLEME 25.02.2014 11:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydını Başbakanlık bir açıklama yaparak montaj olduğunu duyurmuştu. Başbakan Erdoğan hakkında kara propaganda maksadıyla yapılmış olduğu tahmin edilen montaj ses kaydında Başbakanlık'ı doğrulayan önemli bir zamanlama hatası da dikkat çekti.

KUMPAS EKİBİNİN GÖZDEN KAÇIRDIĞI ZAMANLAMA HATASI

Ses kaydının Türkiye'yi sallayan 17 Aralık operasyonunun yapıldığı gün gerçekleştiği iddia ediliyor. Videolarda birden fazla telefon görüşmesinin kayıtları var. Telefon görüşmesinde Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'a Ankara'da olduğunu söylüyor. Ancak görüşmenin yapıldığı saatlerde Erdoğan'ın Şeb-i Aruz töreni için Konya'da olduğu biliniyor.

İşte montaj kumpasçılarının gözden kaçırdığı zamanlama hataları:

*İlk konuşmanın olduğu kaydının olduğu söylenen saat, Erdoğan'ın Şeb-i Aruz töreninde salon konuşmasına denk geliyor. O açılış konuşması da televizyonlardan canlı verilmişti.

*İkinci aramaya ait olan ses kaydı ise akşam saatine denk geliyor. O saatte ise Başbakan Erdoğan Mevlana Kültür Merkezi'ni ziyaret ediyor ve bu da canlı yayında veriliyor.

Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar 15.00 ile 23.00 civarında oluyor. İddiaya göre de Erdoğan o saatlerde hep Konya'daydı ve törenlerde konuşma yapmakla meşguldü.

Ses kaydının internete düşmesinin ardından bir çok gazeteci de bu zamanlama hatasına dikkat çekti.

Ak Parti de sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla bu zamanlama hatasına dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • simyaci simyaci 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendini ele vermek. Telefon dinlemesi orijinal ise paralel yapidaki alakalarini gostermis bulunuyorlar. Eger dinlemediler, montaj yapmislar ise 70 milyon sahit olarak kiyamet gununde nasilsa sorgulanacaklar. Sen uzulme basbakanim Allah bizim ile beraberdir. Sapitmislari dost bilenlerin degil. Selametle
    Cevapla
  • yusuf kahraman 10 yıl önce Şikayet Et
    yusuf hakkarili. yaw insaf biraz bu ülke zar zor biraz toparlanmış bu adamın sayesinde yine yıkıma sürüyorsunuz kimse bu ülkenin geleceği için çalışmıyor ben oğlum torunum zengin olalım diyor devleti boşver sayın başbakanımıza yardım edeceğinize bu yaptığınız tam bir ... ayıp şayet kendi adıma konuşayım bir hakkari li olarak senin yanındayım Allah yar ve yardımcın olsun Recep Tayip Erdoğan inşallah hep böyle başarılı olursun herşey için sonsuz teşekkürler iyiki varsın ve inşallah bu dönemde de var olacaksın merak etme Allah doğrunun yanındadır.
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Plan ve Yalan. Devletin milletin seçilmiş meşru iktidarına darbe tezgahlayanlar yine sahne aldı. Montaj, sahte kasetlerle iftiralara başladılar. Yine hüsrana uğrayacaklar.
    Cevapla
  • gökhan mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    el insaf be. Bu canım memleketimi ayaklar altına almaya çalışıyorlar farkında değilmisiniz. paralel tezgah iş başında. uyan artık türkiyem. gezi de yapamadıklarını çakma ve montaj kayıtlarla yapmaya çalıştıklarının farkında değilmisiniz. bu söylediklerime inanmayanlar gene sharp ın ekonomik suikastçılar isimli videosunu izlesin. baksınlar amerika taşeronu olan pensilvanya aracılığıyla neler yapmaya çalışıyor. görün, göründe ders alın. borsa düştü, dolar fırladı. olan bize oluyor bize. Dik dur Türkiye
    Cevapla
  • Tuncay Kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞAHŞİYETSİZ İFTİRACILAR.... Allah sizi o pis planlarınız içerisinde boğsun inşallah.. Artık her kanattan saldırıyorsunuz ama yazık emeklerinize.. boşuna kürek çekiyorsunuz.. Sırada başka nasıl pis planlarınız var? başka çareleri olmadığından böyle alçakça saldırırsınız işte ama hesabını er yada geç verirsiniz.. bu arada ana ve yavru muhalefetinde fırsat bu fırsat iştahı kabardı, gezi olaylarında olduğu gibi, belki hükümet güme gider diye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!