Abdullah Gül'den sürpriz telefon

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 267 gündür yoğun bakımda olan Berkin Elvan'ın babasını aradı.

GİRİŞ 10.03.2014 14:00 GÜNCELLEME 10.03.2014 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gezi Parkı gösterileri sırasında başından biber gazı fişeğiyle vurulan ve 267 gündür yoğun bakımda tedavi gören Berkin Elvan'ın babasını aradı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün kendisini aradığını söyleyen Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "9 aydır hastanedeyiz. Bugüne kadar burada hiçbir olay yaşanmadı. Ama bu sabah destek için bekleyenlere polis müdahale etmiş ve gözaltına almış. Biz burada aile olarak bütün hassasiyetimizi bildirdik. Kimsenin burnunun kanamasını istemiyoruz. Ne hikmetse bu sabah polisler gözaltı yapmış. Bu insanlar buraya Berkin için gelmişler ve onun için buradalar. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun dileklerini iletti. Bizde ona taleplerimizi ilettik. O da taleplerimizi yerine getireceğini söyledi. Ayrıntı vermek istemiyorum. Kendileriyle yarım saat önce konuştum. Bugün yaşananların bir daha yaşanmayacağını söyledi" diye konuştu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • turan şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    Zor durum ..iyi olur inşallah . Fakat buradan babaya şunu söylemek istiyorum ..Sen yavrunu düşün Senin yavrunu oraya o olaylara sürükleyenlere tepki göster ,çünkü ona destek için geldiklerini söylüyorsun ama onlar hala yavrunu istismar eden gruplar.Tabiki polisin de hatası var Ama şu an da dua dan başka çare varmı..yok..oraya gelenler destek verdikleri için geldiğini sanmıyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular