Karabük ve Kırıkkale Emniyeti'nde deprem

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde bazı polislerin görev yerleri değiştirildi.

Karabük ve Kırıkkale Emniyeti'nde deprem
Karabük ve Kırıkkale Emniyeti'nde deprem
GİRİŞ 13.03.2014 11:34 GÜNCELLEME 13.03.2014 11:34

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık operasyonu kapsamında yaklaşık 100 personelin görev yerleri değiştirildi. Emniyet Müdür Yardımcıları arasında yapılan değişiklikle birlikte Kaçakçılık Şubesi'nden görev yerleri değişen personel sayısı 16'ya yükseldi

Kırıkkale Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karapınar'ın görev alanı Kaçakçılık, Hukuk, Personel ve Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bünyamin Tezol'un görev alanı ise Merkez Trafik, Bölge Trafik ve Sulakyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yeniden belirlendi. Ayrıca daha önce Emniyet Müdür Yardımcısı olan ve Polis Yüksek Meslek Okulu'nda görevlendirilen Efkan Maden, tekrar İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek terör, güvenlik ve korumadan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Öte yandan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nden Sinan Tunç'un Kırıkkale'ye atandığı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Son değişikliklerle birlikte Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık operasyonu ile birlikte emniyet müdür yardımcıları, birim müdürleri ve polis memuru personeli arasında toplam 100 personelin yer değişikliği yapılmış oldu.

KARABÜK'TE 64 POLİS GİTTİ

Karabük Emniyet Müdürlüğünde çeşitli birimlerde yer alan 64 amir ve polis memurunun görev yerinin değiştirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri kapsamında personelin çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere görev yerlerinin değiştiği belirtildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce de 7 şube müdürü, 1 şube müdürvekili ve 1 polis merkezi amirinin görev yeri değiştirilmişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek