Doğu'da kar yağışı etkili oluyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkili oluyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfır dereceyle Erzurum'da ölçüldü.

Doğu'da kar yağışı etkili oluyor!
Doğu'da kar yağışı etkili oluyor!
GİRİŞ 29.03.2014 12:39 GÜNCELLEME 29.03.2014 16:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kuzeydoğudan gelen alçak basınç sisteminin etkisine giren bölgede yarın akşama kadar karla karışık yağmur bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklıkları Erzurum'da sıfır, Ardahan'da 2, Kars'ta 3, Ağrı'da4, Erzincan'da 6 ve Iğdır'da 8 derece kaydedildi.

 

Günün en yüksek hava sıcaklıkları ise Ardahan'da 3, Erzurum'da 6, Kars ve Ağrı'da 8, Erzincan'da 13 ve Iğdır'da 16 derece tahmin ediliyor.

Kar kalınlıkları kayak merkezleri Palandöken'de 16, Konaklı'da 70 ve Cıbıltepe'de 3 santimetre ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağını belirterek, Erzincan ve Iğdır'da yağmur, diğer merkezlerde karla karışık yağmurun etkili olacağını belirtti.

Kar yağışı nedeniyle çığ tehlikesi olduğunu ifade eden yetkililer, hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak buzlanma görülebileceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    memleketim. ne memleketim varrr yaV.. Seni Rte kadar cok seviyorum erzurumm
    Cevapla
  • TurQuaZ 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZ ONU BUNU BIRAKIN DA. gideceğim yerde kar 5 cm yi geçmiş. sandık başına nasıl gideceğiz siz onu söyleyin. allah vere zincir kırılmaya. yoksa seçimi yolda geçiririz.:)
    Cevapla
  • Süleyman Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    bu da birşey mi?. 1996'da Ardahan'ın Göle ilçesinde, 24 Nisan gecesi 30 cm kar yağdı.4 Haziran'da da 2 cm kar yağdı, birkaç saatte eridi.Oralar bir başka.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler