TSK açıkladı: PKK karakol inşaatına...

Genelkurmay Başbakanlığı, bölücü terör örgütü mensuplarının karakol inşaatında hazır beton taşıyan kamyonu yaktıklarını açıkladı.

TSK açıkladı: PKK karakol inşaatına...
TSK açıkladı: PKK karakol inşaatına...
GİRİŞ 18.04.2014 19:11 GÜNCELLEME 18.04.2014 19:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, silahlı iki bölücü terör örgütü mensubu tarafından Van'ın Gürpınar ilçesi Özlüce Köyü mülki sınırları içerisinde, yapımı devam eden yeni Oğuldamı Jandarma Karakol Komutanlığı bina inşaatına hazır beton taşıyan kamyon (beton mikseri), dönüş esnasında yakıldığı belirtildi. Olayın, araç sürücüsünün Oğuldamı Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat etmesi sonucu öğrenildiği ifade edilerek, "Olay hakkında, Gürpınar Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatılmış olup, Van İl Jandarma Komutanlığınca, olay bölgesine bir Jandarma Özel Harekat Timi, bir Jandarma Komando Timi, bir Jandarma İç Güvenlik Timi ve bir Olay İnceleme Timi sevk edilmiştir" denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • timur13 10 yıl önce Şikayet Et
    .... terörün sonu ne olursa olsun müzakere değil mücadele mücadeleye tam destek hep destek, yani anlayacakları dilden konuşacaz
    Cevapla
  • SERHATTURAN 10 yıl önce Şikayet Et
    TİMUR13.... Daha iyi bir fikrin varmı ....
    Cevapla
  • timur13 10 yıl önce Şikayet Et
    akp hükümeti. alın size barış alın size kardeşlik sözde milli birlik ve kardeşlik politikası kendi devletimide söz geçiremez olduk AKP sayesinde
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞLERİNE GELMİYOR. Baş gelirleri,uyuşturucu,silahpetrol kaçakçılığı,siğara kaçakçılığı olan bu insanların ... sınırda karakol olması işlerine gelmiyor. bunların kürt hakkı filan için uğraştığı yok,amaçları kaçakçılıklşa keselerini doldurup ,köşeyi dönmek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!