Eski bakanın rekorunu kırdı

Tokat Belediye Başkanı seçilen 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu eski Devlet Bakanı Hasan Celal Güzel'e ait rekoru, bir ayda egale etti.

Eski bakanın rekorunu kırdı
Eski bakanın rekorunu kırdı
GİRİŞ 30.04.2014 11:18 GÜNCELLEME 30.04.2014 11:18

Tokat Belediye Başkanı seçilen 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu'nun, bir ayda 40 binin üzerinde kişiyle tokalaşarak, Hasan Celal Güzel'in rekorunu kırdığı bildirildi.

İl başkanlığı yaptığı dönemde vatandaşla kurduğu sıcak ilişkiyi seçim sürecinde de yakalayan ve mahalle mitinglerinde büyük kalabalıklara hitap eden Eyüp Eroğlu, belediye başkanı olduğu andan itibaren yoğun bir ziyaretçi akına uğradı. Kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayıp, her vatandaşla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Eroğlu, yaklaşık 40 binin üzerinde insanla tokalaşarak eski Devlet Bakanı Hasan Celal Güzel'e ait rekoru, bir ayda egale etti.

'Türkiye'nin en genç il belediye başkanı' unvanına da sahip olan Eroğlu, yoğun ilgi nedeniyle arkası kesilmeyen ziyaretlerin işini aksatmaması için, mesai saatleri dışında gece yarılarına kadar çalışması ile haberlere konu olmuş ve daha görevde bir ayını doldurmadan, Tokatlıların beğenisini toplayıp aldığı yüzde 52'lik oy oranının karşılıksız olmadığı izlenimini şimdiden oluşturmuş oldu. Başkan Eroğlu, sosyal medyada da büyük popülarite yakalarken, adına açılan birçok fan sayfası ile de takipçi sayısında şimdiden farklı bir rekora koşuyor.

Öte yandan 40 bin kişi ile tokalaşma rakamının Başkan Eroğlu'nun mahallerde yaptığı ziyaretler ve 'hayırlı olsun' ziyaretlerine gelenlerin Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çekilen fotoğraflardan tespit edildiği kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor