Tunceli'de askeri araca mayınlı tuzak!

Tunceli merkeze bağlı, kalekol yapılan Sütlüce köyü yolunda zırhlı askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı. Bölgeye helikopterler sevk edildi.

Tunceli'de askeri araca mayınlı tuzak!
Tunceli'de askeri araca mayınlı tuzak!
GİRİŞ 01.05.2014 18:19 GÜNCELLEME 01.05.2014 22:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tunceli'de teröristler yola döşedikleri patlayıcıyı, askeri araç geçerken infilak ettirdi. Olay üzerine bölgeye helikopterle askeri tim sevk edilirken, patlamada şehit ve yaralı olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Olay akşam saatlerinde karakol inşaatının devam ettiği merkeze bağlı Sütlüce Köyü yolunda meydana geldi. Zırhlı askeri araç geçerken, teröristler yola önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. Olayın duyulmasının hemen ardından Tunceli merkezden bölgeye hemen helikopterle asker sevk edildi, ambulans ve sağlık ekibi gönderildi.

Patlamada şehit ve yaralı olup olmadığı henüz öğrenilemezken, polis bölgeye giden karayolunu sivil araç trafiğine kapattı.

ALAY KOMUTANININ BULUNDUĞU ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLADI

Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında infilak eden patlayıcının Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş'un içinde bulunduğu arac geçtikten sonra patladığı öğrenildi. Patlayıcının aracın geçmesinden birkaç saniye sonra infilak ettiği, Albay Akkuş'un ve araçtakilerin zarar görmediği bildirildi. Patlamada nedeniyle 5 metre genişliğinde, 2 metre derinliğinde bir çukur oluştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • B.Ali KÖKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    dikkatli olunmalı. bunlar süreci bitirip ülkeyi eski çatışma ortamına sürüklemek.iki taraf ama özellikle kürt tarafı çok dikkatli olmalı.bu iş tekrar çatışmaya giderse çözüm falan kalmaz...
    Cevapla
  • mustafa ihtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle çözüm istemiyoruz .TC Acizmi? bunları bulun. ben bunların insan olduğunu sanmam .
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    biz ne diyoruz: çözüm diyoruz. :) sayın tibet :D
    Cevapla
  • Dogancan ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristler!. Ülkemize barış ve huzurun gelmesinden rahatsız olan iç ve dış düşmanlarımızın ayak oyunları bunlar. Kandan beslenen, söyleyecek sözü olmayan, ülkemiz insanları arasına nefret tohumları ekip yarınlarımızı çürütmek isteyen alçak zihniyetin alçakça oyunları bunlar. Bunlar bugün İstanbul da ortalığı nasıl ateşe vermeye çalıştılarsa doğu ve güney doğuyu da ateşe vermeye çalışıyorlar. Bunlar kendilerine "İyi Çocuklar" diye hitap eden bir takım insanların hastalıklı ruhları...
    Cevapla
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    bakalım çözüm! çözüm! diyenler buna ne diyecek!. bunu da sineye çekeriz kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı