Bodrum'da IŞİD bayraklı sanılan tekne gerginliği

Balıkçı Oktay Yıldız'ın yaptığı ve 'Teknevi' adını verdiği tekne evin bayrağı ortalığı karıştırdı.

Bodrum'da IŞİD bayraklı sanılan tekne gerginliği
Bodrum'da IŞİD bayraklı sanılan tekne gerginliği
GİRİŞ 02.07.2014 18:39 GÜNCELLEME 02.07.2014 18:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bayrağı, IŞİD terör örgütünün bayrağına benzediği için dikkat çeken tekne hakkında inceleme başlatıldı. Bu durum karşısında şaşkınlık yaşayan teknenin sahibi ise, buranın evi olduğunu ve kötü bir niyeti olmadığını söyledi.

IŞİD BAYRAĞINA BENZEDİĞİ İÇİN İNCELEME BAŞLATILDI

Torba Koyu'na demirli, üzerinde Arapça yazının bulunduğu siyah bayraklı tekne evi görenler durumu, zabıta, polis ve Bodrum Liman Başkanlığı'na bildirdi. IŞİD bayrağına benzerliği nedeniyle tedirgin olan yerli ve yabancı turistlerin şikayeti üzerine yetkililer, teknede, üzerindeki imalat da dahil olmak üzere inceleme başlattı.

''KAFAMI SOKACAK BİR YER YAPTIM, KİMSEYE ZARARIM YOK''

Teknenin evi olduğunu belirten Yıldız, "Bunun adı üzerinde yazdığı gibi 'Teknevi'. Yani hem tekne hem ev. Burası MERNİS kayıtlarına göre benim ikametgahım sayılıyor. Seçim evraklarımda burası resmen işaretlendi. Teknenin üzerine gazbetondan (hafif beton grubuna giren bir yapı malzemesi) iki odalı bir yer yaptım. Ormandan, hazineden arsa çalmadım. Kafamı sokacak bir yer yaptım, kimseye zararım yok. 

''BUNDA KÖTÜ BİR NİYET ARANMASINA GEREK YOK''

Göndere de 'Allah Birdir ve Hz Muhammed O'nun Elçisidir. Ona Biat Ediniz' yazılı Arapça bayrak çektim. Bunda kötü bir niyet aranmasına gerek yok" dedi.

YORUMLAR 5
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Bodrumu Biz Halikarnas Balıkçısı ile Değil,Mümin Balıkçı Oktay Yıldız ile yad edeceğiz artık.. Siyah Çarşaftan korkarlar,siyah bayraktan korkarlar.Aslında kalpleri kararmıştır bunların.Ama bilmezler görmezler.Bu Ramazan ayında günaha girmiş gerçeklerden yoksun kalmış tüm Müslüman kardeşlerimize kalp gözü ile gerçekleri görmeyi nasip etsin.Bize dua etmek düşer.
    Cevapla
  • Emre Baysal 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendimize çeki düzen verelim. Misal bir insan Yılandan niye korkar? işte insanları ısırıp zarar verdiği için değilmi. Peki şimdi bu insanlar neden benzer bayrağı görünce korkmuşlar; çünkü İŞİD gibi Allah ve onun elçisinin adını ağzına alıp müslümanı ya da suçsuz insanları katlettiği için. Peki biz burda İŞİD'in İslam dinine yarar sağladığını söyleyebilir miyiz? benim düşünceme göre hayır sizi bilemem. Biz İslamiyeti bu şekilde mi tanıtmayı düşünüyoruz, yoksa hoşgörü dini olarak mı? Altta yorumcunun biri "İmansız Bodrum'dakiler korkar." diye yazmış peki sen bu şikayet edenlerin imansız olduğunu hangi delile dayandırarak söylüyorsun? Hani HÜSN-Ü ZAN bir islam ahlakıydı? Bence birilerini suçlamadan önce, İslam dinine yarar sağlamak istiyorsak önce kendimize çeki düzen verelim sonrası zaten gelir.
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydasi varmidir. bodrumdaki imansizlara yapilirmi böyle bir saka lütfen ama
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    bodruma bu yapılır mı yahu... indirin o TEVHİD bayrağını da BODRUMLULARA EZİYET ETMEYİN..dedi weahsibatılıco.
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bak insanlar nasıl da korkmuşlar . birde diyorlar ki insanlarda Allah korkusu kalmadı:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı