Şafak Sezer: Benim Cumhurbaşkanı adayım...

Başbakan Erdoğan'ın vizyon belgesi toplantısına katılan ünlü komedyen, kendisini "yalakalıkla" suçlayanlara sosyal medyadan yanıt verdi.

Şafak Sezer: Benim Cumhurbaşkanı adayım...
Şafak Sezer: Benim Cumhurbaşkanı adayım...
GİRİŞ 12.07.2014 08:14 GÜNCELLEME 12.07.2014 14:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Cumhurbaşkanlılığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıkladığı Haliç Kongre Merkezi'ne gelen davetliler arasında ünlü komedyen Şafak Sezer de yerini aldı.

Şafak Sezer, organizasyona katıldığı için kendisini sosyal medyadan eleştirenlere yanıt verdi;

"BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM ERDOĞAN"

"Çok çalışkan bir partiye sahip AK parti Gençlik Kolları; bizimle çok ilgilendi. Herkese selam olsun.. Benim Cumhurbaşkanı adayım Recep Tayyip Erdoğan.. Ülke için daha ileriye.. Ben bir tek ülkemin sevdalısıyım.. İyi bir yalaka olabilmem için yalakalığın ne olduğunu iyi bilmem lazım. Yalaka diyen arkadaşlar perofesyonel olmuş bana öğretsinler isterim. Recep Tayyip Erdoğan'ı ne ilah, ne yüce ne de ulaşılmaz görüyorum. Recep Tayyip Erdoğan, semtimizin abisidir."

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam R.T.Erdoğan....... ...so 12 yıl hem içerde hem dışarda bizim göğsümüzü kabartdı..dahası yok?..Türk,ün adını kefereye ezberletti..Avrupadaki Türk kardeşlerimiz gururla dolaşıyor?..bundan daha güzel ne olabilir..
    Cevapla
  • mehmet coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    güçlünün yanında. olmak kolaydır şafak bey ama önemli olan dik duruştur her şartta...biliyorsunki yanında yeralırsan işlerin açılacak önüne hiçbir engel çıkmayacak filmlerin kolay çekilecek yani menfaat iççin bu kadar eğilmene gerek yok...desteklemek ayrı şey yalakalık yapmak ayrı şey.....
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Üstad ne güzel yorumlamış,,Öyle Birine 'Ata' De ki, 'Peygamber Övgüsü' Almış Olsun! Necip Fazıl Kısakürek. Şafak Sezer Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle ,,Türkiye,deki sözde aydın,yazar ve sanatçılar, İslamiyet Avrupa'dan Gelse Müslüman Olacaklar.. Dinin olmadığı yerde hiçbir şey yoktur; yokluk bile yok... Şiir ve san'atsa hiç yok. Necip Fazıl Kısakürek,,
    Cevapla
  • Fikri güler 9 yıl önce Şikayet Et
    adamsın........ tayyibi seveni bizde severiz kardeş adamsın ..daha ne diyeyim sana sevgiler seleamlar......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor