6 polis hakkında meslekten ihraç kararı

Adana'daki yasa dışı dinleme soruşturması sanıklarından ikisi emniyet müdürü biri emekli 6 polis hakkında meslekten ihraç kararı çıktı.

6 polis hakkında meslekten ihraç kararı
6 polis hakkında meslekten ihraç kararı
GİRİŞ 25.07.2014 16:50 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Adana'daki yasa dışı dinleme soruşturması kapsamında yürütülen idari incelemede ikisi emniyet müdürü biri emekli 6 polis hakkında birden fazla defa ihraç kararı çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adana'daki yasa dışı dinlemeler konusunda adli soruşturmadan ayrı olarak İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişlerince yürütülen idari soruşturma tamamlandı.

Bu kapsamda davanın sanıklarından 2. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail B. ve 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ertuğrul Y. ile emniyet amiri Aytaç A, komiser Fevzi M, polis memuru Hasan S. ve emekli polis başmemuru Abdullah K. hakkında birden fazla defa meslekten ihraç kararı verildi.

Soruşturma kapsamında polis memuru Ahmet Ş. hakkında 24 ay kıdem durdurma cezası verilirken, 3 polis hakkında ise cezaya gerek görülmedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    HUMEYNİ NASIL İRAN'IN BAŞINA GELMİŞTİ ??. Bunu bir araştırın sonra Gülen'in ne yapmak istediği kendinden ortaya çıkar fazla değil 5 dakika yeter arkadaşlar.!!!!
    Cevapla
  • naif kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle zalimlerin başta olduğu ülkede. o devlette memur olmamak en iyisi Allah'ın bir rahmeti
    Cevapla
  • ali kara 9 yıl önce Şikayet Et
    kahramanlar. Türkiye bir gün gelecek bu kahraman polisleri alkışlayacak.....
    Cevapla
  • Said Yazıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    AGAH OLUN !!!. PEKİ POLİSİN O Tırları durdurma yetkisi varmıydı...başbakanlığı cumhur başkanlığını dinleme g.kurmayyı dinleme yetkisi varmıydı...zarara rızasıyla girene merhamet edilmez
    Cevapla
  • FERHAT TAŞKAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    YÜREKLİSİNİZ POLİSİMİZSİNİZ. yasalar gereği terörle hırsızlıkla yolsuzluklarla mücadele eden kahraman polisimiz size yapılan haksızlıklar gün gelecek ortaya çıkacak utanmayın sizle haram yemediniz haram yiyenler utansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı