Polisten sürücülere şekerli uyarı

Edirne'de, trafik ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüleri şeker ve kolonya ikram ederek kurallara uymaları yönünde uyardı.

Polisten sürücülere şekerli uyarı
Polisten sürücülere şekerli uyarı
GİRİŞ 29.07.2014 15:20 GÜNCELLEME 29.07.2014 15:21

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüleri şeker ve kolonya ikram ederek kurallara uymaları yönünde uyardı.

Kente giriş ve çıkış noktalarında, sürücülerin emniyet kemerinin takılı olup olmadığını ve hız ortalamasını kontrol eden ekipler, sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı.

Polisler, bayram şekeri ve kolonya ikram ettikleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Avusturya'dan ailesiyle Türkiye'ye gelen Bülent Koçak, polisin trafik kontrolünde şeker ve kolonya ikram etmesinin güzel bir davranış olduğunu belirtti.

Yolculukları sırasında birçok ülkeden geçtiklerini ancak sadece Türkiye'de güler yüz ve hoş sohbetle karşılaştıklarını anlatan Koçak, "Çok güzel bir uygulama. Bu tür uygulamaların daha da fazla olması gerekir kazaların önlenmesi için. Sürücüler o kadar yol geliyor ve yoruluyor. Bu tür uygulamayla karşılaştıklarında da mutlu oluyorlar" diye konuştu.

Şeker ikram eden polise, düğün davetiyesi verdi

Samet Ulus da Kırklareli'de öğretmenlik yaptığını ve düğün hazırlıkları için Edirne'ye geldiğini söyledi.

Bayram ve düğün telaşını bir arada yaşadığını anlatan Ulus, "Uygulamayı çok beğendik. Edirne polisini zaten seviyoruz. Sürücülere her konuda yardımcı oluyorlar. Trafik uygulamasında şeker ve kolonya ikram edilmesi çok hoşumuza gitti" ifadelerini kullandı.

Ulus, kendisine şeker ikram eden trafik polisine düğün davetiyesi verdi.

İstanbul'u gezmek için yola çıktığını belirten Onur Pol ise polislerin bayramda ve sıcak havada da çalıştığını dile getirerek, şeker ve kolonya ikramının güzel şeyler hatırlattığını kaydetti.

Pol, görev başındaki trafik polisleri ile sürücüler ve basın mensuplarının da bayramını kutladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!